Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy Fiú ismerősöm, és nagyon bejön nekem. De a barátnőmnek is úgyszintén?
Miért kellene "dobni" a barátnődet, mert esetleg összejönne a fiúval? Talán nem szabad ember, nincs joga boldogsághoz? Főleg, ha a fiúnak tetszik a lány, hiszen a fiú is szabadon váalszt. Én kissé önzőnek tartom ezt a hozzáállást. Neked jobb volna, ha egyikőtöknek sem volna barátja? És különben is miért kell messzemenő következtetést levonni abból, hogy csetelgetnek?
Ha annyira fontos neked a fiú, és szereted is, akkor Te miért nem vagy képes annyit megtenni, hogy rákérdezel a fiúnál? Vagy meddig várnál?
ne hallgass az első válaszolóra...
teljesen megértem, hogy ki vagy akadva...
milyen barátnő az ilyen???? a "barátnőd", ne haragudj meg, egy sz@rkavaró, gonosz kisp'csa... tudja hogy neked bejön a srác, ő meg összejön vele??? a srác meg minek hiteget téged fölöslegesen??? hagyd őket a francba, kerüld el őket jó messziről, az ilyenek miatt nem szabad keseregni. ők meg ha összejönnek akkor meg is érdemlik egymást...
Halgass az előző váalszolóra, és egyedül maradsz...
Egyébként neked volna lelkiismeret-furdalásod, ha abban a tudatban jönnél össze a fiúval, hogy a barátnődnek is tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!