Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem értem! A barátom 1 hete szakított velem nem beszéltünk már azóta de a barátnőmnek mindig írja hogy látja hogy én bulizok jól érzem magam ilyenek, szerintetek meg bánta hogy szakított vele vagy miért foglalkozik még vele mit csinálok?
persze! Mert attól még féltékeny rád, rád is és az életedre is!
Szakított rájött h uhh lehet ezt most jól elb@szta...
ÉS hááát igencsak jól jönne neki egy csaj, de most hogyan kit, mikor, eléd meg nem mer eléd állni...hogy b@sszus hülye voltam...
Te meg hülye lennél ha visszafogadnád!!
nagyon helyes! Ne is engedj!
A helyedben, szórakoznék buliznék flörtölnék a pasikkal, tudja meg milyen rossz nélküled! Amúgy meg ki a f@szt érdekel!??!!
Csináljon amit akar, kérdezősködjön felőled ha akar, nem fog olyat hallani h "úúú de hiányzik"
Ha okos vagy lesz@rod, és élsz és új fejezetet kezdesz amiben ő már nem szerepel!
Na!
Csak így is legyen!
Nem ám holnap azt mondod h "hiányzik, vele akarok lenni akarom őt, és megbocsátanék neki"
Ügyes légy szívem! és igen keress majd mást, de semmit sem kell elsietni! Ismerd meg minnél jobban az adott személyt majd ha lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!