Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításkor lemondott mindennek. Normális egy férfitól?
Sziasztok, abban lenne egy kérdésem, hogy több mint 1,5 év után szakitottunk a barátommal. Előzménye az, hogy márciusban gondjaink voltak a szexuális életünkel, amiket nehezen tudtunk korrigálni ezért majd én nagy okos "nő" azt hittem h a fogamzásgátló mindent helyrehoz. Szóval ott kezdődik hogy a tavasszal 6hétig nem nyúlt hozzám, a nyáron 1 hónapig, most az ősszel 3-4hétig. Hát szépen felvilágositottam, hogy ez nem jó igy, dolgozunk mind2-en de megoldottuk, h találkozzunk. Nos amikor mondtam neki hogy, száljon bele a gyógyszerembe vagy a bérletembe akkor azt mondta, hogy "mi vagy te k*.?" :O Ezen kiakadtam és innen sorra jöttek folyton a veszekedések.. Minden héten szakitott velem 3-4x-er utána meg rá pár órára jött a bocsii. Na 10perc hancúr.. Aztán a nyári szakitás.. Én találkoztam egy férfival 2-alkalommal hogy majd hátha túl teszem rajta magam.. Nem történt köztünk semmi. Mert én a szerelmemet szerettem, szeretem a mai napig. Nos én fel akartam vágni a barátnőmnek.. akivel hát kiderült nem is voltunk annyira barátnők, hogy milyen boldog vagyok, meg h ez a pasi aki 24 éves vele milyen jó volt minden..(minden..) és közbe hát sehol semmi.. Csak a szám járt.. illetve a kezem. Nos később amikor újra békültünk a barátommal ezt elolvasta és azt hitte történt valami köztem és a férfi között. De mondtam neki, h csak felvágásból irtam. Azóta ezt nagyooon! megbántam. :S Vagy legalább töröltem volna ki..-.-" ahh. néha lökött vagyok. :D Na mind1. végül meggyőztem félig és kibékültünk.
Azóta amióta békültünk mindenért veszekszünk, főleg a hangneme miatt ahogy beszél velem, ha hozzá érek és szeretkezni akarok azért ha nem érek hozzá akkor előhozza ezt a témát.. hogy megcsalom és k*. meg r*. meg stb. Ha leülök az ágy szélére és elkezdem hajtogatni a ruhákat beáll az ajtóba és elkezd mocskolni meg h megcsalom.. Meg hát én idő közen dolgoztam egy kocsmában.. nem szép hely egy 19 éves lánynak de csak 5 hetet.. mert ott is kavarták rólam a pletykát.. mert egy kisváros az ilyen.. a főnökön a párom testvérének az anyósa szóval családi vállalkozás, iszákos vendégek.. DE NAGYON!.. és innen is kapott a kapcsolatunk a páromnak hülyeségeket pletykáltak, féltékeny volt ha meghívtak colá-ra vagy ha kaptam borra valót.. meg tartottam a pultos-vendég távolságot de ő nem hitte el. Pedig nem vagyok olyan lány. Nos és most szakítottunk.. És olyat mondott h gyilkost küld rám meg nem fizeti a telefon előfizetést amit vettem neki, pedig nem bíztam benne, meg h a 900ft-os feltöltős sim kártyámat letiltatja.. mert az ő nevén van. stb. Időközben még az nap estefele felhívott az osztálytársam meg dolgoztam és nem voltam suliba. Nem bírt felhívni, felkapta a vizet a párom h biztos k*.kodok és ezt sem hitte el.. h lánnyal beszéltem, (szinte senki se tudja a (tel.számom.) Azt mondta békülni akart azért hivott és ezt is úgy tudtam meg h 1órán keresztül hivogattam, h mondja meg mit akart.. (hát szerelmes Voltam..:S) és amikor felvette: "mivan? mit szerettél volna mondani? -jóédes anyádat te k*., aztán fordulj fel, r* meg stb. Menjél b*.. :O
És hát most már belefáradtam ezekbe.. Folyton azt mondta, hogy én vagyok az idióta meg a h***e. De szerintem nincs igaza. Szerintetek most tényleg én vagyok a h**ye vagy ő?
ui.: bocsii h ennyire hosszan sikerült.
"Nekem meg eldurrant az agyam lerángattam a bicikliről h a saját anyukájára illese a jelzőket és olyan szinte rugdosni kezdtem,"
Imádni való amikor egy hiperagresszív nő másra hárítja a felelősséget! Védekezett! Már ez is baj?
Ez meg mosolyogtatott. :)
Hát.. A városka azon része felé nevelkedett ahol ez igen csak mindennapos dolog. De ő illetve mi nem vagyunk "azok.."
Jól van egyszer velem is megeshet, hogy verekszek. :D Azért elhihetitek, hogy egy ponton már tényleg fáj, h így beszél velem. Egyetlen egy ember volt aki tudott vele beszélni de ő nem rég. Elhunyt, gyakran következtetek arra, hogy valahol emiatt is változott ő meg ennyire. És azon logikázok nem-e valahol fél, h elveszít, és lehet h emiatt kezel kutyaként, h "pórázt" akarna rám tenni. Lehet, hogy nem is igazán a kapcsolattal van gond, vagy azzal is és a kicsiből nagy probléma lesz?!
De lényegében, igazatok van. Rossz, viharos kapcsolat.
Delete and Offline.
Majd a következő hátha jobb lesz. :) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!