Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha ezt csinálná veletek a barátotok?
Pffff.....
Ne hisztizz már.
Én barátom munkájából kifolyólag bármikor "ugrasztható", így van, hogy fél órával a randi előtt mondta le, egymás után többször is, mert muszáj neki.
Olyan is volt, hogy épp nem dolgoznia kellett, hanem a húgát kellett sürgősen kórházba vinnie és 10 perccel előtte szólt, én meg már elindultam, meg minden.
Most az, hogy 2x lemondta, ráadásul órákkal előtte, az nem az utolsó pillanatban van... Szerintem.
21L
Szerintem ha még egyszer-kétszer megcsinálja veled ezt, akkor vissza kell vágnod. Mondj le te is egy randit előtte mondjuk 10 perccel. Lehet, hogy akkor leesik neki, hogy te mit éreztél azokon az alkalmakon, amikor ő volt az, aki lemondta a randit.
És ne aggódj túl sokat emiatt, mert akkor már a pozitív oldalát a kapcsolatotoknak észre sem fogod venni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!