Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges hazudozó a párom?
Nagyon rossz a kapcsolatunk kb fél éve. Olyan dolgokban hazudott, hogy inkább hagyjuk..
2 hete kiderült egy újabb hazugsága, ami nekem szörnyen rosszul esett.. Megmondtam, hogy ezentúl mindent mondjon el, meg is ígérte..
Erre ma szintén hazudozott.. Tudtam, hogy x dolgot csinál x emberekkel, kb 10 percig kellett KÖNYÖRÖGNÖM, hogy vallja be, hogy igen azt, azokkal...
Mit tegyek? Tudom, hogy dobnom kéne, de mostanában úgy érzem, senkit sem találnék... Barátaim nincsenek, halálra unnám magam..
dobd ki. fájni fog. fájnekem is, én 3 hete dobtam hazugságok miatt és met úgy éreztem, h nem szeret. és igazam lett, nem jött utánam, és azóta már mással van.
én is úgy érzem most, h nem találok majd mást de így legalább nem néznek hülyének tovább. pedig én szerettem nagyon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!