Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm beteges hazudozó!...

A barátnőm beteges hazudozó! Miért cisnálja? Szóljak neki hogy ennyire azért nem vagyok hülye?

Figyelt kérdés

Szóval a problémám az, hogy van egy barátnőm, aki kedves, aranyos, meghallgat, segít ha arról van szó, szóval tényleg alapjában véve szeretem. Csak betegesen hazudozik. Kitalál magának barátokat, és mindenkivel elhiteti hogy mennyire odavan érte az egész baráti kör, hogy ez is szerelmes belé meg az is...(ezeket a barátait soha senki nem látta, soha nem érnek rá semmilyen alkalomkor...) Biztos vagyok benne hogy hazudik, sokszor előfordult már hogy "felhívta" a kitalált hódolóját a telefonomról, smst küldött neki, aztán a hívott számok közt meg az smsk közt sem volt semmi. Küldött már smst az ő nevében nekem - az apja telefonjáról. nekem meg megvolt az apja száma. kínos volt. Szóval midnegy, sok ilyen szitu volt, a lényeg hoyg ti mit tennétek a helyemben?

Szóljak neki hogy ne nézzen ennyrie hülyének? megéri esetleg tönkretenni egy amúgy jól működő barátságot, vagy msolyogva bólogatva hallgassam végig az újabb és újabb hihetetlen szitukat? Felesleges konfliktuskeltés lenne ez vagy tényleg nagyon gáz a dolog..?

2010. máj. 16. 20:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
én is ismerek egy ilyen embert és elég idegesítő amit csinál.. szal tom miről beszélsz :/ sztem mond meg neki hogy fejezze ezt be ,mert nincs semmi értelme hazudozni ..
2010. máj. 16. 21:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy betegség, forduljon vele orvoshoz.
2010. máj. 16. 21:01
 3/15 A kérdező kommentje:
NEm az a típus aki elviuseli a kritikát, 100%-ig biztos vagyok benne hogy ha szólok neki letagadja, leugat és többet nem beszélünk. bevallani tuti nem fogja.
2010. máj. 16. 21:02
 4/15 anonim ***** válasza:
akkor meg ne foglalkozz vele
2010. máj. 16. 21:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Szólhatsz neki, de csak tapintatosan, ne bántsd meg.
2010. máj. 16. 21:03
 6/15 anonim ***** válasza:
enyém is iylen
2010. máj. 16. 21:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Fantáziavilág. Beteges. Valami szörnyen hiányzik az életéből. Jelezni kell, s talán észre veszi magát. Talán segítséget is kérhetsz. Többen is -szerintem- észre vették.

A tagadás lesz számára a fegyver, de legalább jelezted neki.

2010. máj. 16. 21:08
 8/15 anonim válasza:
100%

Az a baj az ilyenekkel, hogyha leleplezeled, akkor kitalál valami még durvábbat, hogy igazából azért csinálja, mert van egy halálos betegsége, és már csak pár éve van hátra (ilyennel találkoztam) vagy valami más hajmeresztő storyt.

Milyen a családi háttere? Szerinted ha a szülei megtudnák, komolyan vennék a problémát? Sajnos ezzel tényleg pszihológushoz kell fordulni.

2010. máj. 16. 21:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Elvált szülők de semmi különös nincs a családi hátterével. Legelőször az jut ezsembe az egészről hogy kisebbségi komplexusa van. De ez lehetetlen, nagyon szép lány, népszerű, minden. Nem tudom hvoa tenni, egy ideig magamt győzködtem hogy csak beképzelem de mikor megkaptam a srác nevében az smst az apja számáról akkor biztossá vált. A fura az egészben hogy felhoztam neki a hazudozás dolgot, hogy milyen rossz ha hazudnak az emberek, és ő kezdte el mondani hogy jah meg van aki betegesen egyfolytába mindenfelé hazudik és hogy mennyire ki nem állhatja ezt... Szóval abszolut nemtudom hogy kezdjek hozzá a dologhoz...
2010. máj. 16. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én említettem hasonló "barátnőt" a másik kérdésnél.

Az ő esetében tényleg kompenzálás volt a cél. Állandóan levelezett más országban élő férfiakkal, fiúkkal, és áradozott, hogy óó milyen bolondok, "állatira" szerelmesek belé. Egyszer megbeszélt egy találkozót az egyikkel-Berlinbe. Az esemény előtt pár nappal rájött, hogy semmit nem tud az illetőről, és nekem kezdett el hisztériázni, aztán mikor szembesítettem, hogy de hát álomvilágba élt, rögötn lehordott, hogy csak irigykedem:D

Na azóta semmi kontakt, ha hív nem veszem fel.

Elég zavaró, de lehet, neki is megkönnyebbülés lenne elmondania az igazat. DE az is lehet, hogy-bocs- beteg.

2010. máj. 16. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!