Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges hazudozó a párom?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz a kapcsolatunk kb fél éve. Olyan dolgokban hazudott, hogy inkább hagyjuk..

2 hete kiderült egy újabb hazugsága, ami nekem szörnyen rosszul esett.. Megmondtam, hogy ezentúl mindent mondjon el, meg is ígérte..

Erre ma szintén hazudozott.. Tudtam, hogy x dolgot csinál x emberekkel, kb 10 percig kellett KÖNYÖRÖGNÖM, hogy vallja be, hogy igen azt, azokkal...

Mit tegyek? Tudom, hogy dobnom kéne, de mostanában úgy érzem, senkit sem találnék... Barátaim nincsenek, halálra unnám magam..

2013. okt. 22. 22:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
dobd ki.. ez rosszabb less..
2013. okt. 22. 22:58
 2/16 anonim ***** válasza:
Menj el melózni, és akkor nem unod magad halálra:)
 3/16 A kérdező kommentje:

És még engem állít be folyamatosan hülyének...

Azt mondta, hogyha hétvégén vele foglalkoztam volna (itt volt 3 napot, de egy beszólásán nem tudtam tovább lépni, nem volt kedvem hozzá foglalkozni vele), akkor elmondta volna..

Nem érzem, hogy szeret, kellenék, stb, akkor nem tudom, hogyan bújjak hozzá és hasonlók..

4/16 anonim ***** válasza:
gyenge vagy mint a harmat.
2013. okt. 22. 22:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Milyen dolgokban hazudott? Csak mert az sem mind1, anélkül tanácsot nem tudunk adni. Mikben hazudik?
2013. okt. 22. 22:59
 6/16 A kérdező kommentje:
Én már arra is gondoltam, hogy valahogy manipulált, hogy még önbizalomhiányosabb legyek .. Vagy én nem tudom, de most nagyon kiborultam...
2013. okt. 22. 23:00
 7/16 A kérdező kommentje:

2 hete abban, hogy füvezett.

Most is ebben, csak még ott van az is, hogy az öccse barátnője is ott van... Pont egyik nap beszéltünk erről, megígérte, hogy nem megy fel, soha nem alszik ott...

2013. okt. 22. 23:00
 8/16 A kérdező kommentje:

És amúgy arról volt szó, hogy majd egyszer füvezünk együtt, erre ő csinálta a tesójával, egyedül, most meg hárman..

ÉS ÉN HOL VAGYOK FOLYAMATOSAN?? Tudjátok mit mondott? Hogy nem illek bele abba a társaságba!...

2013. okt. 22. 23:01
 9/16 A kérdező kommentje:

A barátai sose érnek rá, abba a társaságba nem illek bele, folyton csak ketten vagyunk mindenhol, nekem ebből elegem van...

Nem hiszem, hogy ilyen lenne egy kapcsolat...

2013. okt. 22. 23:02
 10/16 tevetke ***** válasza:
Ez már régen rossz így! Hagyd ott a francba, csak azért ne legyél vele, mert nincs más. Úgy könnyebben találhatnál normális fiút is, ha nem lenne közben barátod... de tényleg, ennek a kapcsolatnak semmi értelme!
2013. okt. 22. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!