Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom elhagyott mit tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom elhagyott mit tudnék tenni? 17/l

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hazudtam neki. A legjobb fiú barátommal sokszor mentem fürdőbe, de őt nem hívtuk el. Ha találkoztunk ott volt a fiú barátom és a pasim is. És még nagyon sok dologban átvertem. Előtte ismerkedte egy fiúval. Nagyon megbántotta azt hitte nem elég jó nekem és más kell. Nem nagyon tudok változtatni. Tegnap a barátnőmmel és a fiúkkal mentem bulizni, nem szóltam neki és 1 órával előtte írt nekem egy sms-t, hogy ha elmegyek elhagy és nem fog keresni. Letiltott mindenhonnan, nem válaszol semmire. Szomszéd városban él. Mit tegyek??:'(( Van még remény?
2013. okt. 22. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen. elfelejted
2013. okt. 22. 17:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Holnap úgyis szünet van, tanulj csütörtökre.
2013. okt. 22. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Te egy buta ember vagy!
2013. okt. 22. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, remény mindig van arra, hogy valaha méltó leszel egy férfi szeretetére, szerelmére.
2013. okt. 22. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne csodálkozz rajta, a helyében én sem állnék veled szóba többet.
2013. okt. 22. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
fúúúú de buta vagy. Én ennek a tizedét se viseltem volna el.
2013. okt. 22. 17:20
 7/12 anonim ***** válasza:
keress olyant aki tűri azt, hogy nem normálisan állsz egy párkapcsolathoz
2013. okt. 22. 17:22
 8/12 anonim ***** válasza:
SZEREZZ ÚJAT
2013. okt. 22. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Jól tette hogy elhagyott. Neked csak gratulálni tudok..
2013. okt. 22. 17:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Van még remény. Ha változtatsz az életstílusodon.

Ha a következő fél évben egyszer sem mész buliba, nem találkozol sem a fiú barátoddal, sem egyéb fiúval és a pasizós barátnőid által sem hagyod magad rábeszélni semmire, és közben vállalod azt a kockázatot, hogy esetleg Ő találhat valaki mást helyetted, akkor talán visszafogad.

2013. okt. 22. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!