Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátom.!?

Figyelt kérdés

egyik napról a másikra mondta a szemembe, hogy nem szeret, szerintetek hogy esett? Szétcsúsztam, de rájöttem, hogy nem vagyok képes olyan ember mellett maradni, aki nem viszonozza az érzéseimet. de viszont ennek ellenére imádom szeretem

elmesélem..

az úgy volt hogy 2011.10.17-én össze jöttünk

2012.10.17-én kidobott.(1 évesek lettünk volna)..azzal az okkal hogy nem szeret..térden állva könyörögtem neki ne menj el..mert én nagyon szeretlek..kinevetet és elment..

aztán felkereset hogy mégis szeret és én vagyok az élete..fl évig könyörgöt nekem hogy probáljuk meg ujbol..mondom probáljuk...most 2013.09.25-én megint kidobott hogy ö nem szeret élni akkar..

de elötte minden szerelme voltam..az élete..

szerintetek?..

ha egyszer vissza sírt ?.vissza fog még egyszer?.

nem volt fer.

2013. okt. 4. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármit tesz ne menj hozzá vissza csak kihasznál téged gondolkozz te kis naiv.
2013. okt. 4. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
szórakozik! Csak akkor vagy jó ha épp nincs senki más!
2013. okt. 4. 16:48
 3/8 A kérdező kommentje:
olyan üzeneteket kaptam hogy hagyam a rákba mert megint rá jön és fog jönni könyörögni..de ne hagyam magam..gondolkozam el h miket müvelt velem
2013. okt. 4. 16:48
 4/8 A kérdező kommentje:
mit tegyek?...tiszta szívemböl szeretem
2013. okt. 4. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát szégyelje magát pont a szülinapomon :O
2013. okt. 4. 17:06
 6/8 A kérdező kommentje:
tiszta szívemböl szeretem
2013. okt. 4. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kutyát!
2013. okt. 4. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:

tiszta szívedből ohh...mindjárt sírok.

Lényeg hogy térj már észhez mert naiiiiiv vagy nagyon.

2013. okt. 4. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!