Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik férfit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit választanátok?

Figyelt kérdés

Szóval, az egyik jó megjelenésű,vonzó,sexi,nagyon tetszik,de nem annyira intelligens,és az ágyban sem nagy szám...A másik meg nem tetszik igazán,nem az esetem

,de okos,intelligens,megértő,jól lehet vele kommunikálni,és a szexben is sokkal jobb...Mi a véleményetek??

2009. nov. 12. 12:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

azelsőt.

ha nem teccik, akkor ez miért is kérdés?

2009. nov. 12. 12:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert mind lehet jó pasi,ha bunkó...Az egyikben a kinézete tetszik, a másikban meg a személyisége...röviden
2009. nov. 12. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem. Várnék egy harmadikra, aki külsőre is tetszik és a személyisége is.
2009. nov. 12. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
ha viszont bunkó is, akkor télleg egyiketsem.
2009. nov. 12. 12:51
 5/11 anonim ***** válasza:

A másodikat válaszd! Ha intelligens egy pasi az a későbbiekben meghálálja a törődést. A jó megjelenésű pasi más nőknek is meg fog tetszeni előbb-utóbb.

És nem hátrány, hogy jobb a szexben!

2009. nov. 12. 12:53
 6/11 A kérdező kommentje:
....igen,én is inkább a második fele hajlok,már rájöttem,hogy a kinézet nem minden,ez kevés a boldogsághoz
2009. nov. 12. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:
A MÁSODIKAT MINDENKÉPPEN
2009. nov. 12. 13:01
 8/11 anonim ***** válasza:
második...az intelligencia a legfontosabb, nem a kinézet(legalábbis az én ízlésemnek)
2009. nov. 12. 13:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Én már jártam egy olyan sráccal aki nem tetszett, de nagyon kedves, udvarias..stb volt. Még jó volt vele a sex is. (úgy voltam vele, hogy a kinézet nem számít)De egy idő után rá kellett jönnöm, hogy ez így nekem nem gyere be. Soha nem tudtam úgy ránézni, hogy ő az álmaim pasija és már a sexet sem kívántam vele egy idő után. Ez csak egy pár hónapos kapcsolat volt, de akkor megfogadtam, hogy többet ilyen hülyeséget nem csinálok, mert igenis fontos, hogy nekem is tetszen a srác.
2009. nov. 12. 13:53
 10/11 anonim ***** válasza:
2. egyértelmű
2009. nov. 12. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!