Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozhatnám meg a kedvem a szexhez?
Ez így rendben is van, ezért raktam idézőjelbe az életet. Viszont amit most írni fogok azt ne vedd zokon, én csak ezt vontam le:
Azért állítod, hogy nincs baj az életedben, mert valószínűleg sem a párod, sem te nem éltél igazán jó szexuális életet. Ami veletek van, az a kapcsolatok nagy részében szakító ok. Azért nem is gondolsz rá, mert eddig sem lehetett igazán jó. Emiatt nincsenek veszekedések sem belőle. De nem te vagy a férfi, nála még előjöhet ez. Rendben van, hogy most tökéletesnek látod az életed, de nem marad így sokáig.
Az alkoholt meg hagyjuk, de azt sem tartom normálisnak, hogy egyikőtök se soha... De ez tényleg hanyagolható probléma.
21: amikor szexelünk az igazán jó. Ennél nem vágynék többre, megadott mindent, amire szükségem volt az ágyban. Ezért sem értem, hogy miért nem kívánom a szexet egyáltalán, holott mindig szerettem, és mindig jó volt, nem okozott csalódást már az első alkalom sem.
22: valóban ez egy űr, de számomra sokkal kisebb, mint az, hogy ne legyen mellettem senki. Írtam korábban is, nemtudom, kívánnám-e mással a szexet, mert nincs a környezetemben olyan, akivel kívánhatnám. Nincs a baráti társaságomban sem olyan, akit valaha is vonzónak találtam, nincs csoporttársak közt sem. Ismerőseim közt nincs olyan férfi (a páromon kívül) akivel el tudnám képzelni, hogy lefeküdjek. Nyilván olyan emberről meg nem tudok nyilatkozni, akit nem is ismerek. Idegennel nem szexelnék, nem is tudnék izgalomba jönni tőle.
"számomra sokkal kisebb, mint az, hogy ne legyen mellettem senki"
Miért nem mondtad az elején, hogy kapcsolatfüggő vagy? Akkor egy szót sem pazaroltam volna rád.
20 évesen szexuálpszichológus? Hagyjuk már...
Kérdező: masztizni azért szoktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!