Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám jóvá?

Figyelt kérdés

Sziasztok. van egy fiú akivel fél éve szórakoztunk és nem rég megbeszéltük hogy ne legyen semmi köztünk ...de tegnap buliban voltunk mind ketten és beszélni mentem vele azt mondta h. vége mindennek de mégis megcsókolt nem is egyszer ...nem szeretném erőltetni , de ha így viselkedik akkor nekem ez olyan mintha még is akarna valamit... és még olyanokat mond mikor még szórakoztunk ... nagyon szeretném vissza kapni ...fontoltam hogy többet is pl. sex ...de azt még nem merem mivel még szűz vagyok ...hogy szerezzem vissza ? Normális tanácsokat kérek :)

én 16/L

ő 21/F

2013. aug. 24. 21:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha a srác azt mondja, hogy nem kellesz neki, akkor az azért van, mert nem kellesz neki!

Fogadd el, mert ha továbbra is futsz utána, akkor ki fog használni, lefektet, utána elhagy és sírás lesz a vége! Vagy még rosszabb...

Ne járasd le magad ennél jobban...így is elég gáz, hogy "megálltál" vele smárolni, miután világossá tette, hogy nem lehet köztetek komoly kapcsolat.

Őrizd meg, ami még a női méltóságodból megmaradt és keress olyan hozzád illő srácot, akinek te kellesz és nem csak kihasználni akar, hanem értékel téged, nem csak szexre kellesz neki!

24 N

2013. aug. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!