Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem jóvá?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek!!!. 1 hónapja a barátom mintha kifordult volna magából, én kezdtem gyanakodni, hogy vajon miért. Éjjel- nappal fent volt facebookon még telefonról is amit soha nem tett. Én hülye átmentem anyukájához beszélni vele mert semmit nem tudott róla és arról sem hogy időt kért tőlem 2,5 év után.. :( Mikor átmentem anyukájának kitálaltam mindent, és az otthoni számítógépén felakartam menni a facebookjára. Megtudta....most nagyon haragszik rám és nem tudom mit tehetnék. :( Azt mondta hogy "most gondolkodnom kell, és neked is, hogy hogyan tehetnéd jóvá..." és ami a legjobban fájt, hogy szünetet kért tőlem, de azt mondta hogy most egyedül van nincs senkije és neki most így jó... mi baja lehet? :( 6 hete nem tudja mit akar és mit érez irántam... nekem ez már sok! :( segítsetek kérlek!"hogy tegyem jóvá?"

(18/L)

2013. aug. 6. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:

"6 hete nem tudja mit akar és mit érez irántam..."

Egyszerű : Köztetek mindennek vége. Ha szeretne, akkor csak nem sértődött volna meg több, mint 1 hónapig...

2013. aug. 6. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:

sehogy, ez a kapcsolat már halott, jobban teszed ha továbblépsz,

még pár hónapig el lehet ugyan húzni ezt az egészet, de a vége még rosszabb lesz

(tapasztalatból mondom)

2013. aug. 6. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:

6 hete?? ez vicc.

Jaj te kis buta. Ennek annyi.

2013. aug. 6. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:
június végén kérdeztem rá hogy szeret-e még de azt mondta hogy szeret igen, csak hogy nem szerelemből!. azóta jött neki a sok meló.. állandóan futott tőlem mert fáradt volt... július eleje óta csak fél meg 1 órákat találkoztunk és amikor egy hét nyaralás után haza mentem időt kért tőlem... ez a 2.-ik hete hogy időt kért... most megtudta hogy kitálaltam mindent az anyjának és azt is megtudta hogy felakartam menni a facebookjára és nagyon haragszik... mi az hogy gondolkodjak el hogy tehetném jóvá?! én szeretem őt, könnyű beszélni mint átérezni a helyzetem... nehezen tudnám őt elengedni. soha semmi gondunk nem volt megértettük egymást mindenben... de most mintha kicserélték volna. soha nem volt ilyen... 1-2 hónapja még velem sirt, értem sirt.... most meg nem tudja mit akar! én úgy érzem észhez tér, és úgy érzem hogy szeret.. de nem tudom mit tegyek :( nem akarom hogy vége legyen!
2013. aug. 6. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!