Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem jóvá?
Kérlek segítsetek!!!. 1 hónapja a barátom mintha kifordult volna magából, én kezdtem gyanakodni, hogy vajon miért. Éjjel- nappal fent volt facebookon még telefonról is amit soha nem tett. Én hülye átmentem anyukájához beszélni vele mert semmit nem tudott róla és arról sem hogy időt kért tőlem 2,5 év után.. :( Mikor átmentem anyukájának kitálaltam mindent, és az otthoni számítógépén felakartam menni a facebookjára. Megtudta....most nagyon haragszik rám és nem tudom mit tehetnék. :( Azt mondta hogy "most gondolkodnom kell, és neked is, hogy hogyan tehetnéd jóvá..." és ami a legjobban fájt, hogy szünetet kért tőlem, de azt mondta hogy most egyedül van nincs senkije és neki most így jó... mi baja lehet? :( 6 hete nem tudja mit akar és mit érez irántam... nekem ez már sok! :( segítsetek kérlek!"hogy tegyem jóvá?"
(18/L)
"6 hete nem tudja mit akar és mit érez irántam..."
Egyszerű : Köztetek mindennek vége. Ha szeretne, akkor csak nem sértődött volna meg több, mint 1 hónapig...
sehogy, ez a kapcsolat már halott, jobban teszed ha továbblépsz,
még pár hónapig el lehet ugyan húzni ezt az egészet, de a vége még rosszabb lesz
(tapasztalatból mondom)
6 hete?? ez vicc.
Jaj te kis buta. Ennek annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!