Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem jóvá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem jóvá, hogy kiabáltam vele?

Figyelt kérdés

23 éves meleg (fröcsögni máshol tessék, köszöntem) férfi vagyok, a barátom 20 éves. Nagyon szeretem őt és minden szempontból tökéletes, másfél éve vagyunk együtt.

Nem szoktunk veszekedni, de ma valami lényegtelen hülyeségen úgy összekaptunk, hogy a végén kiabáltunk egymással, én pedig borzalmas dolgokat mondtam neki. Azóta szörnyen érzem magam,alapvetően nagyon érzékeny, különösen mostanában, sírt is, és azóta rám sem nézett. Csinált nekem vacsit, mint mindig, de ő nem evett, nem hajlandó hozzám szólni, engem pedig már nagyon bánt ez az egész és szeretnék tőle bocsánatot kérni.

Valaki segítsen, adjatok valamit tippet, már költözködik ki a kanapéra... :((

2012. dec. 7. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Függetlenítve attól, hogy ki mi vagy(tok). Szépen oda mész hozzá és azt mondod: "Bocsánat, hogy olyan undorító dolgokat mondtam." ennyire egyszerű.

Amúgy mellékesen mit mondtál neki?

2012. dec. 7. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Szimplán oda mész hozzá reggel egy forró kakaóval (Vagy kávéval.. szóval amit szeret..) és bocsánatot kérsz megöleled.. és reménykedsz hogy elfogadja a bocsánat kérést..!

Sook sikert! ;)

2012. dec. 7. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Már próbáltam, de csak egy legyintés volt a reakció :(

Egy hete betegeskedem, most is teljesen kivagyok, de muszáj melóznom. Azzal kezdődött, hogy főzne nekem teát, hogy jobban legyek, meg ne menjek dolgozni, de mondtam, hogy nem maradhatok otthon, erre ő, hogy soha nem veszem figyelembe, amit mond, pedig ő próbál gondoskodni rólam, stb, aztán elkapott az ideg és olyanokat mondtam, hogy nem lenék beteg, ha nem zaklatna folyton, hogy sokkal könnyebb lenne nélküle, iszonyú nehéz együtt élni vele, csupa olyan, amiről tudom, hogy a legjobban bántom vele, mert a szülei is folyton szidják, hogy micsoda utolsó alak, és csoda, hogy bárki van, aki el tudja viselni. Ez egyszerűen nem igaz, mert egy végtelenül aranyos és odaadó fiú, csak nagyon sokat kell vele lelkizni. Én pedig most totálisan taccsra tettem a lelki világát:S

2012. dec. 7. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!