Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ne tegyem tönkre a kapcsolatukat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne tegyem tönkre a kapcsolatukat?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, akire mindig is vágytam... Összejöttünk, szép lassan egymásba szerettünk. Csak az a bibi, hogy ő 42 éves én meg 18, és volt egy felesége, akitől most elszeretne válni.Nincs gyerekük meg semmi, a dolgok se működtek köztük, mondta, hogy én vagyok az aki rádöbbentette arra, hogy nem boldog a feleségével. Valamilyen szinten furdal a lelkiismeret, de boldog is vagyok mellette nagyon, és nagyon szeretem... Mit tegyek? Nagyon össze vagyok zavarodva :( Én ezt nem akartam így..Úgy érzem, hogy én vagyok a hibás :(

2012. nov. 30. 14:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Lehet boldog lett volna tovább a feleségével, ha te nem piszkálsz bele a kapcsolatukba, csak mert viszketett a sunád.
2012. nov. 30. 15:00
 2/16 anonim ***** válasza:

Még a felesége, ha nem vált el.

Amúgy erre csak annyit mondok, hogy nem jönnék össze nős férfival, max csak akkor ha már elvált.

2012. nov. 30. 15:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Apád lehetne!
2012. nov. 30. 15:03
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Rizikós, hogy nem csak egy fellángolás a pasi részéről... Vagy újdonság, hogy egy fiatal nő stb...
2012. nov. 30. 15:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem tudhatod biztosan, hogy nem csak veled hiteti-e el, hogy úgyis válni készül, miközben a felesége otthon azt hiszi, minden rendben van...
2012. nov. 30. 15:08
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
Igen te vagy a hibas!!!!Nem tudtad vagy nemgondoltad h felesege van?Hogy tudsz egy nos emberrel kikezdeni,nincs lelkiismeret furdalasod?tonkreteszel egy hazassagot meg ha az nem is volt tokeletes.ocska kis K***a vagy!!!
2012. nov. 30. 15:09
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem, nem vagyok qrva, életembe a második férfi... Úgy ismerkedtünk meg, mint a filmekbe, úgy udvarolt mint a filmekbe... mesébe illő az egész, biztos vagyok benne, hogy ő is szeret :) De amúgy tényleg furdal a lelkiismeret...
2012. nov. 30. 15:15
 8/16 anonim ***** válasza:
csak bolondit hidd el,az ilyen ferfiak tudjak hogyan kell egy kislanyt levenni a labarol,kedvesseg,ajandekok,szep szavak,veled radobbentem h elek,stb.ugyan mar es te hiszed.szerinted ha el is valik komoly kapcsolatot akar majd veled?gondolkozz egy picit.
2012. nov. 30. 15:18
 9/16 A kérdező kommentje:
Most költözünk össze...
2012. nov. 30. 15:20
 10/16 anonim ***** válasza:
akkor már elérted a célod, mit rinyálsz itt fölöslegesen? és lényegtelen mit mondasz, attól még csak egy kis qva leszel, aki elvette valaki férjét.
2012. nov. 30. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!