Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ne tegyem tönkre a kapcsolatukat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne tegyem tönkre a kapcsolatukat?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, akire mindig is vágytam... Összejöttünk, szép lassan egymásba szerettünk. Csak az a bibi, hogy ő 42 éves én meg 18, és volt egy felesége, akitől most elszeretne válni.Nincs gyerekük meg semmi, a dolgok se működtek köztük, mondta, hogy én vagyok az aki rádöbbentette arra, hogy nem boldog a feleségével. Valamilyen szinten furdal a lelkiismeret, de boldog is vagyok mellette nagyon, és nagyon szeretem... Mit tegyek? Nagyon össze vagyok zavarodva :( Én ezt nem akartam így..Úgy érzem, hogy én vagyok a hibás :(

2012. nov. 30. 14:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mondhattok bármit, úgyse fogja elfogadni. Én csak annyit tennék hozzá, hogy sok sikert, majd írj a csalódás után, hogy milyen volt.
2012. nov. 30. 15:30
 12/16 anonim ***** válasza:
és mióta vagytok együtt?Nejével már válik,vagy válni akar?
2012. nov. 30. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

azért szerintem gondold át, még ha nem is azért mert házas.

Amikor te 36 leszel ő 60

te 46 leszel ő 70

Más életciklusban vagytok. Egy párnak úgyis egy rakat problémával kell megküzdenie, ha egy korúak.

Működhet, de sokkal nehezebb.

2012. nov. 30. 15:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos teljesen igazatok van, tényleg nagy a korkülönbség..Amúgy most szeretne válni.
2012. nov. 30. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmasan, okádék módon ócskán hangzik némelyik válasz, már elnézést. Milyen gondolkodás már, hogy a kérdezőt kell hibáztatni azért, mert az a pasi nem szereti a feleségét, és ledér...? Ha már komolyan kezdeményez egy másik nőnél, kész tettlegességig is fajulni, már azzal megcsalja a feleségét, mivel onnantól már csak a másik félen múlik az, hogy meg is történik-e. Az ilyen nem szereti a feleségét, és emiatt ment tönkre az a házasság, nem pedig a 3. fél miatt! Csak ezt néhány elhízott, buta, önbecsülésétől fosztott szánalmas feleség/ex-feleség nem tudja felfogni, ezért inkább másokat hibáztatnak, amiért ők nem tudnak megtartani egy férfit. Eszméletlenül szánni való ez a gondolkodásmód.

Kérdező, ne érezz bűntudatot! Viszont a korkülönbség, és a pasas ledér természete okot ad a dilemmára úgy az egésszel kapcsolatban. Na meg az is, hogy csak mondja, hogy persze, majd elválik, de a legtöbb ilyen férfi gyáva szokott lenni, és inkább visszatáncol a feleségéhez. Szóval én azt tanácsolom, hogy lépj ki ebből!

2012. nov. 30. 19:16
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Végre egy normális tanács, normális indokokkal. Nagyon jól fogalmaztad meg, teljes mértékben 1et értek.. Köszönöm szépen a válaszod :)

2012. dec. 1. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!