Kiabáltam a nyuszimmal és most fél tőlem. Hogyan tegyem jóvá?
Már 4 napja tiszta bolond, mindent szétrámol, és már 3. napja minden este bemegy a kábelekhez (kirángatja onnan a "barikádot", ma mát nagyon bepöccentem és kiabáltam vele, illetve amikor kijött agresszívan fogtam meg és ráütöttem egyet a hátsójára.
Hogyan tegyem jóvá?
Én most egy jót mosolyogtam a kérdéseden.
A nyuszi is akárcsak a többi állat agya sem a gondolkodásra van beprogramozva, ahogy cselekedeteit súlyát sem fogja tudni felmérni. A kutya az idomítható. Viszont egy nyuszi nem!Így nem lehet elvárni tőle, hogy ne menjen oda ahová nem szabadna mennie illetve ne csináljon olyan dolgokat ami szigorúan tilos!
Éppen ezért nekünk embereknek kéne egy kicsi felelő teljesebben elgondolkodni, hogy milyen következménnyel jár ha nem megfelelően tarjuk kedvenceinket.
A nyuszi nem bolond hanem ösztönösen cselekszik. Elképzelhető! Sőt! Biztos, hogy fél tőled ha elnáspángoltad mert egész egyszerűen nem képes felfogni, hogy miért történt vele mindez!
Mivel a nyuszi nem éppen szobába való, így talán gondoskodnod kéne róla hogy megfelelő helyre kerüljön. Ha a lakásba tartod olyan helyet készíts neki ahonnan nem tud könnyedén kijutni.
És örülj annak, hogy még nem B.SZTA MEG AZ ÁRAM!
8-ik én meg téged rántalak meg!
szeretettel:Slenderman
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!