Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kiabáltam a nyuszimmal és...

Kiabáltam a nyuszimmal és most fél tőlem. Hogyan tegyem jóvá?

Figyelt kérdés

Már 4 napja tiszta bolond, mindent szétrámol, és már 3. napja minden este bemegy a kábelekhez (kirángatja onnan a "barikádot", ma mát nagyon bepöccentem és kiabáltam vele, illetve amikor kijött agresszívan fogtam meg és ráütöttem egyet a hátsójára.

Hogyan tegyem jóvá?

2011. nov. 10. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szeretgesd,puszilgasd,beszélj hozzá szépen... hátha megnyugszik : )
2011. nov. 10. 19:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Első: beszélek hozzá, szeretgetem, de nincs igazán kedve hozzám most:(
2011. nov. 10. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Adj neki olyan kaját amit ritkán kap de nagyon szereti.
2011. nov. 10. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
akkor most hagyd egy kicsit, aztán később folytasd a szeretgetést. és legközelebb, ha bepöccensz, számolj magadban 10-ig, nem okoskodásból írom, én is tiszta ideg szoktam lenni néha az enyém miatt, aztán később úgy furdal a lelkiismeret, hogy csak na, még ha csak gondolatban küldöm is el melegebb éghajlatra szegényt :) Nem érdemli meg, ő csak teszi, amit egy nyúlnak tennie kell. :) Meg nagyon nyúlbiztosra kell csinálni a lakást :), barikádot megerősíteni, kábeleket eldugni, és akkor nem tud rosszat csinálni.
2011. nov. 10. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
miért nem az ironikus beszólásokat törlik inkább ki?????
2011. nov. 10. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Én most egy jót mosolyogtam a kérdéseden.

A nyuszi is akárcsak a többi állat agya sem a gondolkodásra van beprogramozva, ahogy cselekedeteit súlyát sem fogja tudni felmérni. A kutya az idomítható. Viszont egy nyuszi nem!Így nem lehet elvárni tőle, hogy ne menjen oda ahová nem szabadna mennie illetve ne csináljon olyan dolgokat ami szigorúan tilos!

Éppen ezért nekünk embereknek kéne egy kicsi felelő teljesebben elgondolkodni, hogy milyen következménnyel jár ha nem megfelelően tarjuk kedvenceinket.

A nyuszi nem bolond hanem ösztönösen cselekszik. Elképzelhető! Sőt! Biztos, hogy fél tőled ha elnáspángoltad mert egész egyszerűen nem képes felfogni, hogy miért történt vele mindez!

Mivel a nyuszi nem éppen szobába való, így talán gondoskodnod kéne róla hogy megfelelő helyre kerüljön. Ha a lakásba tartod olyan helyet készíts neki ahonnan nem tud könnyedén kijutni.

És örülj annak, hogy még nem B.SZTA MEG AZ ÁRAM!

2011. nov. 10. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, azért a nyúl nem buta, és idomítható is, és tudja mit szabad és mit nem, de rettent konok, és képes direkt csinálni amit nem kellene. De nem szabad megütni, mert agresszív lehet, inkább nyomd le a fejét egy picit a földre, ez jelenti azt hogy a hierarchiában magasabban állsz mint ő. Nagyon sértődékenyek, pár hónapos, konyhai kipaterolás után (felújítás volt), egy fél év kellett, hogy ismét beleugorjon a barátom ölébe. Sok nasi és simogatás, és megbocsájt neked.
2011. nov. 15. 01:15
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Add nekem. Én szeretem a nyúlhús ízét. J ókis szósszal, nyami! :D
2011. dec. 25. 02:16
 9/10 Trollpapa válasza:

8-ik én meg téged rántalak meg!

szeretettel:Slenderman

2013. aug. 29. 01:30
 10/10 anonim válasza:
Akaszd fel magad.
2016. dec. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!