Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem jóvá?
Figyelt kérdés
A férjemmel össze vesztem mert szeretkezik velem, de a gép előtt több 7órát ült csinálta a web oldalát,én meg azt kértem, hogy csak egy kicsit törődjön már velem is, de azt mondta ő most nem tud teljesíteni, de én őt meg kielégítettem orálisan, de most rá jöttem , hogy lehet tényleg nem vagyok kívánatos.Mert most van egy kis hasam mert szülés után maradt rajta 3kg és lehet e miatt bár én sem vagyok meg elégedve magammal. Teljesen bűn tudatom vagy , hogy szexuális vágyaim vannak nekem is, de azt gondoltam mivel a férjem be vallhatom neki ezt. De úgy látom nem kellet volna.2012. aug. 4. 10:22
1/10 A kérdező kommentje:
amúgy 159cm és 52kg vagyok
2012. aug. 4. 10:23
2/10 anonim válasza:
Most mit is akarsz jóvá tenni?Amugy az 52kg nem sok,én is olyan magas vagyok mint te, és kb50kg.
3/10 A kérdező kommentje:
azt hogy lehet nem kíván én meg nyomultam
2012. aug. 4. 10:52
5/10 anonim válasza:
Azt nem neked kell jóvá tenned,de beszélj vele,hogy miért nem akar téged,és probáljátok megoldani,neked is jogod van szexre,és persze,hogy vannak vágyaid,ha van rajtad 3kg felesleg akkor is.
6/10 anonim válasza:
3 klió nem vészes , ha nagyon zavar kezdj el otthon tornázni. Amúgy szerintem neked nem kell semmit jóvátenned, te őszinte voltál vele, sőt kedveskedtél is neki ő meg lényegében lekoptatott.
7/10 anonim válasza:
Hát, hallod! Ha engem lepippant a csajom, akkor azért már csak felkelek a Qrva gép elől (ahol most is ülök persze :-), és lerendezem. Az meg, hogy még könyörögsz is neki, és még neked van lelkiismeret furdalásod. Tudod, mit? Tegye ő jóvá!
8/10 A kérdező kommentje:
szerinte önző vagyok
2012. aug. 4. 16:18
10/10 A kérdező kommentje:
meg ütőt tegnap azt hiszem ennyi elég volt a meg aláztatásból.
2012. aug. 5. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!