Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
A férjemmel össze vesztem mert szeretkezik velem, de a gép előtt több 7órát ült csinálta a web oldalát,én meg azt kértem, hogy csak egy kicsit törődjön már velem is, de azt mondta ő most nem tud teljesíteni, de én őt meg kielégítettem orálisan, de most rá jöttem , hogy lehet tényleg nem vagyok kívánatos.Mert most van egy kis hasam mert szülés után maradt rajta 3kg és lehet e miatt bár én sem vagyok meg elégedve magammal. Teljesen bűn tudatom vagy , hogy szexuális vágyaim vannak nekem is, de azt gondoltam mivel a férjem be vallhatom neki ezt. De úgy látom nem kellet volna.
2012. aug. 4. 10:22
 1/10 A kérdező kommentje:
amúgy 159cm és 52kg vagyok
2012. aug. 4. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Most mit is akarsz jóvá tenni?Amugy az 52kg nem sok,én is olyan magas vagyok mint te, és kb50kg.
2012. aug. 4. 10:49
 3/10 A kérdező kommentje:
azt hogy lehet nem kíván én meg nyomultam
2012. aug. 4. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
kielégítselek?
2012. aug. 4. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt nem neked kell jóvá tenned,de beszélj vele,hogy miért nem akar téged,és probáljátok megoldani,neked is jogod van szexre,és persze,hogy vannak vágyaid,ha van rajtad 3kg felesleg akkor is.
2012. aug. 4. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
3 klió nem vészes , ha nagyon zavar kezdj el otthon tornázni. Amúgy szerintem neked nem kell semmit jóvátenned, te őszinte voltál vele, sőt kedveskedtél is neki ő meg lényegében lekoptatott.
2012. aug. 4. 11:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, hallod! Ha engem lepippant a csajom, akkor azért már csak felkelek a Qrva gép elől (ahol most is ülök persze :-), és lerendezem. Az meg, hogy még könyörögsz is neki, és még neked van lelkiismeret furdalásod. Tudod, mit? Tegye ő jóvá!
2012. aug. 4. 13:34
 8/10 A kérdező kommentje:
szerinte önző vagyok
2012. aug. 4. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:
A férjed az önző.
2012. aug. 4. 21:08
 10/10 A kérdező kommentje:
meg ütőt tegnap azt hiszem ennyi elég volt a meg aláztatásból.
2012. aug. 5. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!