Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam, hogyan hozhatnám helyre?
Sziasztok
A volt párom volt az első szerelmem,egy önbizalom hiányos lány,felkaroltam,kedveskedtem neki,bókoltam,megbíztam benne,nagyon beleszerettem,ez által akkora önbizalma lett,hogy a volt legjobb fiúhaverommal leléptek.
Akkor falat vontam magam köré,csalódtam a nőkben,megfogadtam nem fogok bókolni,kedveskedni,mert
akkor gyengének tűnök,és ez nem férfias.
Eléggé magam alatt voltam,mikor a sors váratlanul mellém
sodort egy lányt,első pillanatban vonzódtam hozzá,de játszottam az elérhetetlent,miközben láttam,hogy vonzódik hozzám,és hónapokig mellettem állt jóban,rosszban.
A vonzalomból,akárhogy is küzdöttem,szerelem lett,és
egy nap,mikor kicsit összevesztünk,és elszólta magát,
hogy szeret,de ezt nem bírja tovább,rádöbbentem,hogy
el fogom veszíteni a hülyeségem miatt.
Ez a lány egy angyal,megbocsájtott nekem,összejöttünk,
megvolt a bemutatás is mindkét oldalról,anya nem szerette az exemet,őt viszont nagyon is.
Ez szép és jó,de tegnap séta közben elég szomorú volt barátnőm,és megkérdeztem mi a baj. Mikor még nem voltunk
együtt az exemről sokat meséltem neki.
Szóval azt mondta,hogy az megérti a helyzetemet,hogy
bizalmat vesztve léptem be ebbe a kapcsolatba,de sosem
kedveskedem neki,sem egy bók,sem egy szeretlek,nem kell
mindig mondani,de 2 hónap alatt,egyszer sem,akkor örök
kérdés neki,hogy bízom-e benne,és nem érti,hogy az exem
okozta sérelmeknek miért ő issza meg a levét,pedig ő
úgy szeret engem,mint még senki,ez igaz,mert január óta kínlódik velem szegény.
Néha úgy érzi ezt a kapcsolatot,mintha barátság lenne extrákkal,azaz néha lefekszünk,csókolózunk. Mikor
esélyt adtam a kapcsolatunkra,annyira boldog volt,
érezte,hogy megérte a kitartása,de mostanság azon
gondolkodik,hogy elenged engem,majd elsírta magát.
Most írt egy smst,hogy ma ne keressem,de holnap találkozzunk,és beszéljük meg a kapcsolatunkat,
félek,hogy elhagy,de azt nem akarom,mert nagyon
szeretem őt,és észre se vettem,hogy rávetítettem
a sérelmeimet,de most már rájöttem,és egy utolsó
g*ci alaknak tartom most magam...
26/F
20/L becsülendő az ilyen lányok,mint te,és a párom is,és sajnos ti szívtok miattunk,ebbe most gondoltam bele igazán.
Holnap elmondom neki mit érzek,de félek,hogy azt hiszi,
csak azért teszem,mert szorul a nyakamon a hurok,vagyis
érzem a vesztem.
szerintem még simán helyre lehet ezt hozni, ha holnaptól máshogy állsz hozzá. lehet, hogy csalódtál, de neked is tudatosítanod kell magadban, hogy ő nem az a lány, aki bántott téged. ne félj kinyílni előtte, ha érzed, hogy ő sosem tenné azt veled, mint a volt barátnőd, akkor megérdemli azt, hogy kimutasd az érzelmeidet.
Az én barátomat is megcsalták, és hasonló a helyzetünk, mint nektek, bár ő kimutatja az érzelmeit, de érzem, hogy visszafogja magát,mert fél. De én azért vagyok, hogy segítsek neki.:) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!