Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt elrontottam? Visszahozható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt elrontottam? Visszahozható a nagy szerelmi láng?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, már több mint egy éve tetszik egy fiú, szeptembertől közelebb kerültünk egymáshoz,én is csak tetszettem neki...teltek a napok, februárba már nagyon szerettem..ha picit is hozzám ért vagy neki lökött valaki,nagyon örültem és minden nap vártam, hogy törtenjen valami, tettem is erte,meg ó is mivel nem mondtuk a masiknak de baratjatol tudom h szerett. Áprilisba megkerdezte hogy járnék e vele,belego doltam,hogy én még nem akark csókolózni meg átjárni a másikhoz. Az eszemre hallgatam így nem mentem bele. Most már a szájra puszinál vagyunk, szeretem, ha megcsókolna kiugranek a bőrömből. De zavar,hogy ha megpuszil már nem erzem azt a nagy csapást. Barátnőm elajulna ha már csak egy puszit is kapna attól a bizonyos személytől, én is ilyen voltam. De elmúlt. :( még nincs kimondva hogy jáunk,de kicsit úgy viselkedünk. Ha kimondanank hogy igen mi összejóttünk nem lennék elajulva ...miért? És hogy tudok rajta valtoztatni?

2013. júl. 6. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
15 éves vagy édesem, ne legyél már ilyen racionális
2013. júl. 6. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
"Visszahozható a nagy szerelmi láng? 15 éves lány vagyok..." Na, innentől nem is olvasom tovább. Nem, nem hozható vissza, majd jön a következő.
2013. júl. 6. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:
15 évesen ennyi esszel szabad lábon?
2013. júl. 6. 11:54
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi,de miért kéne elrontanom az első kapcsolatom?
2013. júl. 6. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
nem hozható vissza N
2013. júl. 6. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:
te ilyen vagy.. fogadd el magad
2013. júl. 6. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
hidd el,ez csak egy fellángolás a sok közül :D nem hozható vissza!
2013. júl. 6. 13:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. júl. 6. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!