Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel tegyem jóvá ezeket? Mit tegyek? Fontos!
A barátnőmmel 2 év 1 hónap után szakítottunk, elég sok okból... Az első az hogy nem egyszer megcsaltam, amit ugyan nem mondtam el neki, de rájött, vagy vissza hallotta. Amikor tavaly bele tették a koktéljába a tudta nélkül a drogot, ott hagytam, mert a barátnője adott a szájára egy puszit. Hozzá teszem ő mindvégig őszinte és hűséges volt, talán túl őszinte, amit nem szerettem benne. Tudom hogy én rontottam el, pár napja hozzá vágtam hogy egy kalap szarnak tartom,stb... Nagyon sokat tett értem és a kapcsolatunkért, én pedig természetesnek vettem hogy velem van. Hazudtam neki nem egyszer, pár napja pedig megígértem hogy felhívom, vagy írok neki, egyiket se tettem, ma pedig ő mondta hogy ír nekem, nem tette. Állítása szerint azért, mert hogy tudjam milyen rossz mikor várom hogy írjon valaki, és mégse teszi. Nekem ebből elegem lett, és kidobtam őt. Ő nem tett semmit, nem kérte hogy beszéljük meg, elfogadta. Tudom hogy bolond voltam és elrontottam elég szépen, de nagyon szeretem. Már nem egyszer szakítottunk, eddig mindig vissza fogadott, de most szerintem nem fog. Szerintetek mit tegyek?
20/F - 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!