Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozhatnám meg a kedvem a szexhez?
4. vagyok. Szerintem vagy próbáld meg megbeszélni vele, hogy változtassatok valami, vagy ha nem akarod elhagyni akkor várj a csodára :) Most én is azt teszem, hogy megpróbálom pár újdonsággal feldobni a szexet, hátha attól visszajön a hangulat. ( kikötözés, szem ekötés ...egyebek)
Csak sajnos nálunk az a legnagyobb probléma, hogy a párom nagyon lusta és kényelmes típus. Hiába mondtam neki, hogy változtassunk legalább a "koreográfián", ha én nem teszek érte, nemigazán csinál semmit.
Pff.
Egyszerűen ráuntatok egymásra, ennyi.
Aki azt hiszi, hogy ez így működik, az hatalmas tévedésben van. Nálam a párom iránti szeretetbe beletartozik az is, hogy szexuálisan felizgasson, ahogy én is őt. Több mint 2 éve együtt vagyunk már, és ugyanúgy annyiszor csináljuk, ahányszor időnk és energiánk engedi. Még sohasem volt olyan, hogy "nincs kedvem"...
Ráadásul fantáziátlanok vagytok, inni sem vagytok hajlandóak, pedig az is dobna a dolgon.
Ennyi írásból ítélve elég unalmas életetek lehet, és csak megszokásból vagytok együtt...
14: nem vagyunk vegák, sőt. Nagyon is szeretjük a húst. Rendszeresen mozgunk is, így a lusta jelző sem illik ránk.
15: nem tartom kizártnak, hogy igazad van, és ráuntunk egymásra, legalábbis szex terén. Mert más téren nem, vágyunk egymás társaságára, hiányzik, ha nincs velem, de a szex nem hiányzik egyáltalán. A fantáziátlanság sajnos életem minden területét jellemzi, sosem voltam fantáziadús, már gyerekként sem, ha azt mondták rajzoljak valamit, "a fantáziámra bízzák", általában kifújt egy kis droid napocskával, virággal, meg fákkal. Az ivás pedig nem hajlnadóság kérdése. Sok italt kóstoltam már, de egy olyat sem tudnék említeni, ami ízlett volna. Magát az alkohol ízét utálom, de azt nagyon. Csak azért pedig nem gyűrök le olyan dolgot a torkomon, amit nem szeretek, hogy oldódjak tőle. Bár szerintem erre nincs is szükségem. Elég nagy baj , ha másnál is csak úgy változatos a szex, mert előtte félrészegre issza magát. Mint ahogy más nem tud bulizni alkohol nélkül. Én fantasztikusan érzem magam teljesen józanon, és sosem értettem, más miért nincs ezzel így és miért van szüksége akár egy pohár italra is ahhoz, hogy beszélgetni, szórakozni (vagy jelen esetben épp szexelni) tudjon.
Senki nem mondta, hogy pia kell ahhoz, hogy tudj szexelni... Annyit mondtam, az is rádobhat az élvezetre.
Egy anti-alkoholistának meg nehéz elmagyarázni, miért jó néha inni egyet :)
Most írod, hogy még orál szex sincs... Hát figyelj, jól egymásra találtatok fantáziátlanság terén. Ez van. Így sosem fogjátok már élvezni az "életet".
18: valóban nem tudnád elhitetni velem, hogy az alkohol jó. Az elmúlt egy hónapban remek programokon vettünk részt. Kirándultunk, voltunk gasztro fesztiválokon, állatkertben, színházban, koncerten, stb. Szexelni nem szexeltünk. De az életet baromira élvezem, imádom minden napomat. Egészséges vagyok, és a környezetemben is az mindenki, nincs problémám, jól megy a suli, az anyagiakkal sincs gondom egyelőre, hisz a szüleimnél élek még, akik nem sajnálják tőlem a pénzt, és nem azon vannak, hogy elűzzenek. Nem tudnék olyat mondani, amitől nem jó az életem. Szex nincs, ez tény. De az élet nem szexből áll, ez csak egy minimális része. És a szex sem ad meg mindent, ami szükséges ahhoz, hogy az életed jónak érezhesd.
19: biztos nem szex nélkül akarom leélni az életem, bár jelenleg azt sem bánnám, ha soha nem kéne már szexelnem, annyira nem kívánom. Eszembe sem jut. Szerinted el kéne hagynom a páromat, és akár évekig szinglinek maradni, csak azért, mert vele nincs szex (ami amúgy főként rajtam múlik)? Vannak barátaim is, de ők nem tudják megadni azt, amit a párom. Lenne egy űr az életemben, amit nem biztos, hogy be tudnék vagy be akarnék mással tölteni. És ha évekig nem lenne senkim, az azt jelentené, hogy ugyanúgy nem szexelnék, viszont nem lenne senki, akihez hozzábújhatnék, akit szerethetnék, akivel kettesben lehetnék, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!