Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex képek megtartása, Szerintetek ez normális?
Én kandúrként úgy, hogy szívből gyűlölöm az exbarátnőmet, nem töröltem ki egy képet sem a gépemről; mert úgy vagyok vele, hogy mi van akkor, ha később még nosztalgiázgatni akarok?
Szerintem hülyeség ezen megsértődni. Ha meg mégis így érzed, akkor állj tovább.
Emlékek az életéből a múltjáról/múltjából.
Teljesen normális ha csak azért nem akarja kitörölni az exét, mert te vagy neki.
Egyébként gondolj bele, hány exbarátnő/expasi kell ahhoz, hogy a partnerünk számára olyanok legyünk amilyennek szeret.
Párkapcsolat terén is fejlődünk ami nem megy rögtön, kevés kivétellel. Így légy hálás az exének, hogy olyan amilyen, mert biztos volt szerepe benne (pozitív és negatív értelemben is), és az exének köszönhető, hogy most veled van. Vagy mert kitette, vagy mert olyan volt hogy a párod tette ki maga, és talált rád. Tehát nem cink ha megtartja emlékbe. :)
Én nem a képeken akadnék ki, (én is megtartottam, mai napig megvannak, pedig azóta évek teltek el) hanem, hogy nem engedett oda és ilyen indokkal...
Mi az hogy úgyis kutakodnál rajta? Ez egyenlő azzal, hogy még nem bízik benned, egy kapcsolat egyik alappillére a bizalom. Aztán, honnan tudja, hogy neked nem tetszenének azok a képek? Mi van akkor? Ezt meg kéne beszélni... vagyis helyesbítek. Meg KELL beszélni!
Kedves Kérdező!
Nem értem, mi is a valódi probléma... Szerintem mindenkinek vannak emlékei: képek, levelek, ajándékok, képeslapok... Bármi! Ezektől ne várd el, hogy megváljon! Nekem is vannak régi leveleim, képeslapjaim, sőt,még fotókból és videofelvételekből is maradt meg, olyan kapcsolatból, amire még csak szívesen se gondolok vissza... Hogy miért? Mert így alakult! Talán mert nem volt arra se időm, se energiám, hogy nekiálljak a fotókat miszlikbe vágni, vagy kikeresni a videókban azokat a részeket, amiken rajta van az exem és azokat letörölni...
És ha szívesen nézegeti azokat a képeket???
Nem lehetnek szép emlékei???
Abban az esetben, ha a fiúk személyes dolgai (pl.: ruhaneműk, parfüm, alsóneműk, testápolási kellékek, cipő/papucs, vagy hasonló,más egyéb használati tárgyak lennének egy kofferbe begyűjtve, arra azt mondanám,hogy nem teljesen egészséges és tényleg érdemes lenne elgondolkodnod... De pár képből minek ekkora ügyet csinálni?
A másik:
Egy hónapja vagytok együtt... Gyakorlatilag ez még egy friss szerelmecske... Nagyon nagyon intenzív ismerkedős szakasz... És miért kell egymás e-mailjeibe belenézegetni???
Ennyire "nagy" a bizalom egymás felé?
Akkor most kérdeznék egy kissé szemét, de annál őszintébb dolgot:
Minek vagytok együtt?????
Így csak megeszitek egymás életét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!