Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ex képek megtartása, Szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex képek megtartása, Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
1 honapja vagyunk egyutt bnőmmmel, nála töltöttem egy napot, ès neki a délután folyamán elkellett mennie 1-2 orára. Ekkor kértem tőle, hogy unaloműzèsként hagy üljek a gépéhez, amit elutasított azzal h ugyis kutakodnék rajta ès olyan képeket látnék ami nem tetszene. Ekkor kerdeztem h mifêle képek es azt valaszolta h regi fiuiról van egy pár kozos kèp. Persze en erre beragtam es azon gondolkodom van e okom komolyabban elgondolkodni a kapcsolatunkon, h neki akkor most mi is a fontos.

2013. okt. 21. 15:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A képek emlékek, én sem dobnám ki szerintem, csak jó mélyre eltenném. A helyedben nem akadnék ki ezen.
2013. okt. 21. 15:29
 2/16 anonim ***** válasza:

Normális hát.

gondolj már bele... hónapokig, lehet évekig is együtt volt azokkal a pasikkal, tehát az életének a részei voltak. Ha nem utálkozva váltak el, akkor miért lenne belőle gond, hogy ott vannak a képek?

Egy nő sem fogja eldobni az emlékeit, csak mert te belecsöppentél a világába, és ne is várd el.

Az én pasimnak is vannak képei a 6-7 évvel ezelőtti barátnőiről is. És? Velem van, nem velük, nem ábrándozik felette, meg nem nézegeti őket nosztalgikus mosollyal, mit érdekeljen engem?

2013. okt. 21. 15:30
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ milyen képei vannak. Pl rendesen felvan öltözve, nincyen semmi intim dolog csak egy sima mosolygós fotó akkor az oké. Milyen kép?
2013. okt. 21. 15:30
 4/16 A kérdező kommentje:
Ha nem nézegeti őket akkor minek megtartani? Kicsit ellent mond ez a 2 dolog egymásnak nem? És akkor teszem azt èn ahogy ő "belecsöppent" az életembe már nem beszélgetek több lánnyal se miatta, azert ha bele meg y a leveleim közé akkor ne azt lássa, de akkor ezek szerint ez sem gáz ugye? Nyugodtan beszélgethetek veluk mint barátt es nyugodtan irhatom nekik h szép vagy stb munt barát!
2013. okt. 21. 15:37
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem kell más lányoknak bókolni, az nem egyenértékű ezzel.
2013. okt. 21. 15:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ó, én odaengedtelek volna a gépemhez. :)

Aztán ha olyan dolgokba nyúlsz bele, amihez semmi közöd, magadra vess. Edd meg, amit főztél.

2013. okt. 21. 15:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Én 1 év után töröltem ki a volt páromról készült fotókat,hiába van most más férfi az életembe.
2013. okt. 21. 15:43
 8/16 pinkpancser ***** válasza:
Neked nincs kép exekről? Persze ha nem ez az első kapcsolatod.
2013. okt. 21. 15:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. Az életének egy része volt, az úgy sem törlődik a képekkel. Akkor meg minek teljesen megszabadulni az emlékektől, amik akár nagyon szépek is lehettek. Lehet, hogy valakinek ez kell ahhoz, hogy lezárja a múltat, de valaki képes úgy is felfolgozni rendesen egy szakítást, hogy megtartja az emlékeit.
2013. okt. 21. 15:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért megtartani emlékeket, meg bosszúból, gyerekes visszavágás gyanánt flörtölni a voltbarátnőnkkel szerintem nem egy kategória.

Ha szerinted igen, akkor még érned kellene egy kapcsolatra.

2013. okt. 21. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!