Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hosszútávon így életképes egy kapcsolat?
Idióta egy barátod van kérdező. Szerintem tökéletes lehetsz alakra, a cicijeid meg egyenesek csodásak, már méret szerint. Komolyan van baj a mai fiatalokkal, nagyon gáz ez.
Ha nekem barátnőm van, akkor azért van, mert tökéletesnek tartom a testét és szeretem őt.
24f
A linkelt nők szerintem női szemmel is szexik. Azért ha jobban megnézed azt a nagy fenekű csajt, na rajta egy deka úszógumi nincs.
A kapcsolatotok milyenségét azonban nem ennek kellene meghatároznia. Ha szeret, akkor téged szeret, azzal az alakkal, ami neked van. Ha folyton az alakod kritizálja és az önbizalmad döngöli a földbe, akkor bennem felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire szeret?
"hogy beszélhetnék vele erről nyíltan ha neki az jobban tetszik? "
Ez egy kapcsolat alapja. Ha ne mtszed meg, úgy érzed, hogy ezt nem lehet, gond - az őszinteség - akkor ez nem kapcsolat. Hanem valami más, amit annak csúfoltok.
A tanács továbbra is az: beszéld meg vele őszintén!
Az oylan válasozk, mint a ma 13:00 viszont nevetségesek... Nem is lehet rá mit mondani...
...és most ezért nem elégedett veled? Te nem vagy elégedett saját magaddal. Nekem pl. egyáltalán nem fontos, hogy full kigyúrt, tipikus jó pasi legyen, akivel járok, és ha összejönnék egy jó testűvel, aki aztán elkezdené szidni a kevésbé kigyúrt palikat, én is mondanám, hogy nem baj, mert engem nem zavar, kész. De attól a saját, fullos palim külseje még tetszhetne nekem.
Figyelj, biztos, hogy tetszel neki,különben nem lenne veled, de neki nem ez a legfontosabb. Viszont ha nem a külső, akkor a jellem számít, így hát ne legyél áskálódó. A ducibb nők is ugyanolyan emberek, és igen is, ők is találnak maguknak pasit, aki körberajongja őket. Légy kedves, aranyos, és akkor veled marad.
Ja, és vonatkoztass el a külsőtől. >.>
18/L
ejnye bejnye... már az is baj ha a párodnak a nőies nő tetszik? Adok szívesen egy címet, akinek pont az ilyen nő kell mint te! Megadjam?
Egyénként igaza van! te meg ne légy ennyire irígy a nőies idomokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!