Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Hosszútávon így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Hosszútávon így életképes egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy szerintem a barátom nincs teljesen megelégedve a külsőmmel. 22 éves, 165 cm, 53-54 kg vagyok, 75B-75C közötti cicimérettel. Amikor megyünk az utcán és látunk olyan nőket akik szűk farmerben járnak, de az "úszógumi" kibuggyan, fel szoktam tenni az ironikus kérdést hogy minek erőszakol magára 3 számmal kisebb nadrágot, de a párom meg azt mondja hogy semmi gond nincs velük, nem kövérek, jól néznek ki. Ő pl az ilyen testalkatú nőre is azt mondja hogy jó alakú nő: [link] Én meg inkább az karcsúbb alkatú vagyok, mert ezt örököltem a szüleimtől, genetikailag nem tudok hízni, hiába eszek egész nap zsíros ételeket vagy bármi, átmegy rajtam és nem rakódik fel semmi. A múltkor is néztünk egy vígjátékot amiben volt egy nő kb ekkora mellekkel: [link] Én meg mondtam hogy ez szerintem már túl nagy, de a barátom meg azt felelte hogy nem, nem az. Tudom hogy nem kellene felvennem de mégis rosszul esett mert tudom hogy nekem soha nem lesz olyan alakom vagy akkora mellem. Van amikor a barátom gizdának, gebének mond, meg hogy eszek-e rendesen mert eltűnnek a melleim. Egyre inkább csak szex előtt és közben szokta dicsérni az alkatom. Rosszul esik, mert az exem soha nem mondott ilyet, számára én voltam a tökéletes, mert neki előttem sok barátnője is volt, kipróbálta nagy mellűvel is, de azt mondta hogy szörnyű, sokkal jobb a kisebb, formás, "tenyérbe való" cici. A jelenlegi páromnak csak egy barátnője volt rajtam kívül, ő ducibb volt nálam és nagyon durván szőrös. Sokszor eszembe jut hogy lehet jobb lenne szakítani hogy kipróbálja vaskosabb nőkkel, hogy tudjon viszonyítani. Tegnap ezt észrevette rajtam, kérdezgette is hogy mi a baj, próbált vigasztalni, de én úgy tettem mintha semmi baj nem lenne, végülis az én testem az én problémám. Nem tudom mit csináljak, nincs önbizalomhiányom mert a sokan vonzónak találnak, csak az a leglehangolóbb hogy pont a párom nem...
2013. okt. 21. 12:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%

Idióta egy barátod van kérdező. Szerintem tökéletes lehetsz alakra, a cicijeid meg egyenesek csodásak, már méret szerint. Komolyan van baj a mai fiatalokkal, nagyon gáz ez.

Ha nekem barátnőm van, akkor azért van, mert tökéletesnek tartom a testét és szeretem őt.

24f

2013. okt. 21. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem, mi a bajod. Annyi van, hogy amikor más nőket fikázol, megmondja, hogy szerinte nem néznek ki rosszul. Ha te nem kezdenéd el, vszeg nem is mondana semmit. Nekem nem az jön le, hogy ne lenne megelégedve a te alakoddal. Kombinálsz.
2013. okt. 21. 13:04
 13/23 A kérdező kommentje:
hogy beszélhetnék vele erről nyíltan ha neki az jobban tetszik? :( a leszólás nálam amolyan "védekezés", hogy "hé, vedd már észre hogy itt áll melletted a nőd", meg az hogy tudom bármit csinálok, nekem sose lesz olyan alakom. Sportolni is sokat sportoltam, futottam, gyógytornáztam, tollasoztam, lovagoltam, de az se tetszik neki hogy nem háj hanem izom van rajtam, mert az "pasis" így abbahagytam (meg időhiány miatt is). És tényleg volt már olyan hogy szó szerint legebézett. Lehet hogy túlreagálom, de ha annyira meg lenne elégedve a testemmel akkor nem mondana ilyeneket meg nem lesné nyálcsorgatva a teltebb nőket, nem? Mit tehetnék szerintetek?
2013. okt. 21. 13:07
 14/23 anonim ***** válasza:

A linkelt nők szerintem női szemmel is szexik. Azért ha jobban megnézed azt a nagy fenekű csajt, na rajta egy deka úszógumi nincs.

A kapcsolatotok milyenségét azonban nem ennek kellene meghatároznia. Ha szeret, akkor téged szeret, azzal az alakkal, ami neked van. Ha folyton az alakod kritizálja és az önbizalmad döngöli a földbe, akkor bennem felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire szeret?

2013. okt. 21. 13:12
 15/23 anonim ***** válasza:

"hogy beszélhetnék vele erről nyíltan ha neki az jobban tetszik? "

Ez egy kapcsolat alapja. Ha ne mtszed meg, úgy érzed, hogy ezt nem lehet, gond - az őszinteség - akkor ez nem kapcsolat. Hanem valami más, amit annak csúfoltok.

A tanács továbbra is az: beszéld meg vele őszintén!

Az oylan válasozk, mint a ma 13:00 viszont nevetségesek... Nem is lehet rá mit mondani...

2013. okt. 21. 13:13
 16/23 anonim ***** válasza:
biztos, hogy 53-54 kiló vagy és karcsú???? nővérem olyan magas mint te és 52 kiló, de van mit rajta fogni. szerintem neked gondjaid vannak, fordulj pszichiáterhez!
2013. okt. 21. 13:22
 17/23 anonim ***** válasza:
amúgy meg ha a pasim megjegyzéseket tenne ilyen nőkre, csak röhögnék egyet rajta, vagy beszólnék a pasimnak, ha az tetszik, elhízzak? pl.
2013. okt. 21. 13:23
 18/23 anonim ***** válasza:
szerintem a pasid egy balf*z. szerintem azért van veled, mert jobb vagy, mint a semmi. próbál megváltoztatni, erőlködik, de ha nem megy, akkor is jobb vagy, mint a semmi. te ne legyél balf*z, hagyd ott a francba.
2013. okt. 21. 15:35
 19/23 anonim ***** válasza:

...és most ezért nem elégedett veled? Te nem vagy elégedett saját magaddal. Nekem pl. egyáltalán nem fontos, hogy full kigyúrt, tipikus jó pasi legyen, akivel járok, és ha összejönnék egy jó testűvel, aki aztán elkezdené szidni a kevésbé kigyúrt palikat, én is mondanám, hogy nem baj, mert engem nem zavar, kész. De attól a saját, fullos palim külseje még tetszhetne nekem.

Figyelj, biztos, hogy tetszel neki,különben nem lenne veled, de neki nem ez a legfontosabb. Viszont ha nem a külső, akkor a jellem számít, így hát ne legyél áskálódó. A ducibb nők is ugyanolyan emberek, és igen is, ők is találnak maguknak pasit, aki körberajongja őket. Légy kedves, aranyos, és akkor veled marad.

Ja, és vonatkoztass el a külsőtől. >.>

18/L

2013. okt. 21. 16:11
 20/23 anonim ***** válasza:

ejnye bejnye... már az is baj ha a párodnak a nőies nő tetszik? Adok szívesen egy címet, akinek pont az ilyen nő kell mint te! Megadjam?

Egyénként igaza van! te meg ne légy ennyire irígy a nőies idomokra!

2013. nov. 9. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!