Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hosszútávon így életképes egy kapcsolat?
Te nem fogadod el magad, és nem beszélsz vele nyíltan erről. Ezek alapján ő nem mondott olyat, amit az utolsó kommented mondd.
Ha nem találna vonzónak, szex eltőt se mondaná. Se máskor. Szeritnem túlreagálod, emrt nem olyan válaszokat kaptál, amit vártál - amikor leszóltad a nőket az utcán.
Írtad,hogy hiába eszel,akkor sem megy fel rád kiló.Szerintem emiatt nem kellene legebéznie.Te ilyen alkatú vagy,ezt kell elfogadni és szeretni vagy nem.Én is átlagos vékony testalkatú vagyok,annyi különbséggel,hogyha sokat eszem,az picit látszik a hasamon,és csípőmön,de egy hét edzés és már nyoma sincs,olyan hamar le is megy.
Ne is akarj megváltozni,ha elfogad így fogad el.Gondolom mikor összejöttetek is ilyen alakú voltál.Próbálj meg ne szólni más nőkre,hogy hogyan néznek ki.
Legyél magaddal kibékülve, megelégedve. Aztán ha ezek után sincs ő megelégedve veled, akkor lapát.
Sportolj, legyen hobbid, élvezd a mindennapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!