Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van aki tudja, hogy örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki tudja, hogy örök második lehet a párja életében?

Figyelt kérdés

Hogy volt előtted valaki akit nem tudsz elfelejtetni vele?

Mesélj

2013. okt. 21. 10:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát jó.

Az első barátom szerelmes volt egy nőbe, aki semmibe vette, főleg azért meg egy gazdagabb mukira ácsingózott, szóval a barátomnak nem volt esélye.

Nem azzal kezdte, hogy ezt bevallja nekem, hanem azért próbálkozott, viszont ezzel párhuzamosan egy olyan nagyfokú bizalmatlanság volt részéről úgy általában véve a nők iránt, hogy sokszor elég rosszul éreztem magam, mert érezhető volt, hogy nem teljesen önmagát adja.

Szóval ez így nem volt jó nekem. És mikor kiderült, hogy korábban ez a nő okozta benne a galibát, hát elég türelmes voltam, és késztettem arra, hogy bennem megbízhat, stb, és valóban jobb is lett minden, de azért mégse teljesen.

Eleinte tehát második voltam, de örök második nem, mert aztán én lettem nála az etalon, azóta az a dumája, hogy nem talál még egy ilyen nőt, mint én, de hát ez már az ő problémája. Én beleuntam. Rossz volt, hogy annyira bizalmatlan és rideg eleinte.

2013. okt. 21. 11:25
 12/19 anonim ***** válasza:
10-es, teljesen igazad van, ez a másik nagyon szar helyzet, ezt én sem tűrném el.
2013. okt. 21. 11:27
 13/19 anonim ***** válasza:
11-es: aki te már szakítottál vele, hogy beleuntál?
2013. okt. 21. 11:31
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Nálunk fordítva van. Volt egy férfi az életemben, aki végett senkit nem tudok igazán szeretni/szerelmes lenni, ezért akárki is volt azóta a párom, mindig csak a második volt. De ezt ők nem tudták, így nem volt belőle gond.

A múlt az nem tartozik az aktuális páromra, ahogy az övé sem rám.

2013. okt. 21. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a probléma nem az, hogy volt előtted valaki, hanem egyszerűen nem szerelmes beléd, bár attól még biztos, hogy szeret. Én egyszer voltam hasonló helyzetben, bár nem mondta ki, de folyamatosan az exről mesélt, hozzá hasonlított, azt akarta, hogy nézzek ki úgy, mint ő. Nem tartott sokáig, de az a rövid idő is eléggé lerombolta akkor az önbizalmamat, nem egy jó érzés, hogy nem voltam jó neki úgy, ahogy voltam.
2013. okt. 21. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
Én soha nem lehetek az első a párom életében, mert előttem van az anyja meg a nővére... És sajnos ezt ő is kijelentette, igaz, csak az esküvőnk után...
2013. okt. 21. 13:22
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
Azért, ahogy elnézem, meg ahogy tapasztalom is az életben, általában a nők többsége arra vágyik, azt szeretné, hogy a párjánál ő legyen az első, az igazi, az egyetlen, és a legjobb. Az a mondat, amivel általában azokat nyugtatják, hogy: "teljesen mindegy, hogy az ex mennyire istennő és tökély volt a párod számára, és hiába is emlegeti gyakran és szívesen, az a lényeg, hogy most veled van, téged szeret!" - csak önámítás. Ez igazából mindenkinek édes kevés.
2013. okt. 21. 15:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Tévedsz 17-es, én nem arra vágyom, hogy én legyek a párom életében az első. Csak szimplán arra, hogy én legyek az életében az utolsó. Ez sokkal többet jelent.
2013. okt. 22. 07:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Érdekes, én ugyan ezt mondtam mint a 3-as hozzászólónak a párja, annak idején az akkori udvarlómnak, aki később a férjem lett.
2013. okt. 22. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!