Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki tudja, hogy örök második lehet a párja életében?
Hogy volt előtted valaki akit nem tudsz elfelejtetni vele?
Mesélj
Hát jó.
Az első barátom szerelmes volt egy nőbe, aki semmibe vette, főleg azért meg egy gazdagabb mukira ácsingózott, szóval a barátomnak nem volt esélye.
Nem azzal kezdte, hogy ezt bevallja nekem, hanem azért próbálkozott, viszont ezzel párhuzamosan egy olyan nagyfokú bizalmatlanság volt részéről úgy általában véve a nők iránt, hogy sokszor elég rosszul éreztem magam, mert érezhető volt, hogy nem teljesen önmagát adja.
Szóval ez így nem volt jó nekem. És mikor kiderült, hogy korábban ez a nő okozta benne a galibát, hát elég türelmes voltam, és késztettem arra, hogy bennem megbízhat, stb, és valóban jobb is lett minden, de azért mégse teljesen.
Eleinte tehát második voltam, de örök második nem, mert aztán én lettem nála az etalon, azóta az a dumája, hogy nem talál még egy ilyen nőt, mint én, de hát ez már az ő problémája. Én beleuntam. Rossz volt, hogy annyira bizalmatlan és rideg eleinte.
Nálunk fordítva van. Volt egy férfi az életemben, aki végett senkit nem tudok igazán szeretni/szerelmes lenni, ezért akárki is volt azóta a párom, mindig csak a második volt. De ezt ők nem tudták, így nem volt belőle gond.
A múlt az nem tartozik az aktuális páromra, ahogy az övé sem rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!