Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg semmi közöm hozzá? Elmondjam neki?
A barátnőm és a barátja 1 éve járnak. Én és a barátom fél éve járunk. Mi négyen legjobb barátok vagyunk, de persze a legszorosabb kapcsolatom a szerelmemmel és a barátnőmmel van. Néhány napja megtudtam, hogy a barátnőmet megcsalta a barátja. El akartam neki mondani, de azt mondta a barátom hogy ne tudjam meg mit csinál velem ha egy szót is merek szólni, és ne avatkozzak bele más dolgába mert semmi közöm hozzá meg amit nem tud a barátnőm az nem fáj neki. Viszont ha ez fordított esetben lenne így, akkor tuti elvárnám a barátnőmtől hogy mondja el.
Szerintetek?
Mit hisztiztek?
Mindenkit megcsalnak, titeket is megfognak később is, meg korábban is megcsaltak már.
Rohadt fölösleges balhéznotok, maradjatok szépen csöndben és süssetek inkább egy kis palacsintát, annak legalább örülnek a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!