Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lerajzoltam azt akibe bele voltam zúgva. Nem lesz köztünk semmi, elutasított. Elmondjam neki, hogy lerajzoltam? Ez romantikus vagy szánalmas?
Kegyetlenöl szánalmas.
Nem fog meghatódni, sőt, leszarja, nem fog belédszeretni és nem fogja értékelni a fáradalmaid.
Azt fogja látni rajtad, hogy jól lealázott, nem kellesz neki, de te még igy is ajándékozol neki, és ezzel feljogositod, hogy a továbbiakban is akármikor lealázhasson, hiszen neked nincs büszkeséged.
Nem tudom hány éves vagy, de örök igazság, hogy tiszteld magad először, mésképp senki sem fog!
Ha nagyon oda akarod adni, rajzolj rá bajuszt és pattanást, és dedikáld: én megláttam benned a mélyen rejtöző szépséget, ime... :)) na jó, ez csak vicc, és csak akkor csináld meg, ha 10 éves vagy, mert ez pont ilyen gyerekes:P
Nézd, ez nehéz kérdés. A baj az, hogy nem ismerjük a fiút. Én pl nagyon örülnék neki, jól esne, habár lehet hogy kínosan érezném magam picit.
De van olyan ismerősöm, aki erre csak annyit mondana, hogy: "Mit csináltál? Minek rajzoltál le? Hülye vagy?"
Én elmondanám neki, és csak ha pozitívan reagál és kíváncsi, csak akkor mutatnám meg. Különben tényleg nincs sok értelme.
És ne add neki. Ez neki nem érték, csak neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!