Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg semmi közöm hozzá? Elmondjam neki?
A barátnőm és a barátja 1 éve járnak. Én és a barátom fél éve járunk. Mi négyen legjobb barátok vagyunk, de persze a legszorosabb kapcsolatom a szerelmemmel és a barátnőmmel van. Néhány napja megtudtam, hogy a barátnőmet megcsalta a barátja. El akartam neki mondani, de azt mondta a barátom hogy ne tudjam meg mit csinál velem ha egy szót is merek szólni, és ne avatkozzak bele más dolgába mert semmi közöm hozzá meg amit nem tud a barátnőm az nem fáj neki. Viszont ha ez fordított esetben lenne így, akkor tuti elvárnám a barátnőmtől hogy mondja el.
Szerintetek?
Miért fenyegetett meg a barátod?
Egyébként én elmondanám a legjobb barátnőmnek, hogyha görény pasija van. Az a baj, hogy megvan a rizikója annak, hogyha elmondod, összevesztek, de ha nem, akkor is. Ördögi kör ez.
mondjad el
a párod egy görényt véd, ő is sárás lehet!
4/6
Beszéltem a barátjával, azt mondta hogy egy csók szerinte nem intim, ne reagáljam ennyire túl. Korábban is volt már hogy megcsalta, csak akkor le is feküdt egy csajjal, azt az én biztatásommal, elmondta a barátnőmnek, akkor szakitottak, aztán újra visszakönyörögte magát. Ennek már egy éve.
Igazából attól is félek, hogy a barátom azért pártolja ennyire őt, mert ő is tett valamit és így megtudnám. Viszont ha nem, akkor rámehet a kapcsolatunk a bizalmatlanságom miatt.
Bocsi,de a párodnak igaza van! Hidd el, én is voltam ilyen helyzetbe és gáz lenne,ha te nyitnád fel a barátnőd szemét! Nem hinné el neked,azt hinné(mivel gondolom szerelmes a barátjába már 1 éve), hogy kamuzol és be akarsz nekik keverni!
szóval ne mondj semmit :/
Te komolyan igaz barátnak tartanád magad, ha egy ilyen dolgot eltitkolnál? Képes lennél úgy barátnőd szemébe nézni, hogy gyakorlatilag segítetted a pasiját abban, hogy titokban maradjon, hogy csalja őt?
Persze, amit nem tud, az nem fáj. De a kérdés az: mi a jobb? A boldog hazugság, vagy a fájó igazság? Én inkább sírjak pár napot a fájó igazság miatt, mint hogy hazugságban éljem le az éeltemet. Aztán persze mebere válogatja.
Abban meg nincs igaza pasidnak, hogy semmi közöd hozzá. De, van közöd hozzá, már ha tényleg a csajt barátodnak tartod. Nem is igazi barát az, aki nem őszinte.
Barátod meg szánalmas, hogy fenyegetőzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!