Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet átvészelni a magányt? (20/L) Mert már nagyon rossz egyedűl. Ti hogy találtatok társat?
Figyelt kérdés
Mindig arra vágyok hogy valakihez odabújhassak,simogassuk egymást,de nekem úgy látszik az egyedűl lét marad,pedig csúnya sem vagyok azt mondják. Önbizalom hiány lenne?2013. okt. 20. 12:46
21/24 anonim válasza:
Végre! Végre valaki aki mazoista módon feláldozza magát a szent ügyért, hogy legyenek fiatal egyedülálló lányok is, NE csak fiúk! Én nagyra becsüllek téged, mert tényleg úgy néz ki, hogy már csak kézen fogva járó párok, és egyedülálló pasik járkálnak az utcán, olyat hogy szingli csaj egyedül az utcán, szinte sosem látni. Bár több ilyen lenne mint te! (23/F)
24/24 anonim válasza:
Könnyedén...
Óvodás korom óta nem szoktam különösebben barátkozni, társalogni. Ha egyedül vagyok, el vagyok a képzeletemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!