Diákok, nyárra találtatok már munkát? HA igen milyet? Mennyit fizet óránként? 420 FT per óra az rossz?
Megáll az eszem! 1000 Ft/óra? Na majd megmozdulsz kisapám, amikor kibuksz az iskolapadból a nagybetűs ÉLET-be, és nem lesz munkád! Rohadtul el vannak kényeztetve a diákok, és akkor a munkaadók csodálkoznak, hogy mekkora elvárásaik vannak a frissen végzetteknek.
A 420 Ft a minimálbérnek felel meg, szerintem fogadd el, és örülj.
én még nem találtam sajnos:(
tavaly 375 per óráért dolgoztam, hidd el 420nak én már nagyon örültem volna.
2 különböző helyre is jelentkeztem de még mindig nem hívtak.
A 420-nak én örülnék a helyedben.
Fogadd el!!
azért attól is függ, h milyen munka...
pl valaki kapálni megy fóliába, vagy tanít vkit, vagy vmi irodában tud elhelyezkedni
1000 Ft/ órásnak - te hol élsz?!
az építőiparban ahol férfiak keményen dolgoznak hidegben - melegben-esőben-hóban-fagyban jó ha 800 forintos órabért adnak.
a 420 ft órabér szerintem, a mai gazdasági helyzetben(amikor minden extra juttatást megvonnak), jónak számít, én diákként biztos elfogadnám
könyvelő
Szia! Én találtam magamnak nyári munkát. Én lovagoltatni fogok és lovastúrát vezetni.
Én nem órabért kapok hanem egy átdolgozott napért 2500Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!