Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet átvészelni a magányt? (20/L) Mert már nagyon rossz egyedűl. Ti hogy találtatok társat?

Figyelt kérdés
Mindig arra vágyok hogy valakihez odabújhassak,simogassuk egymást,de nekem úgy látszik az egyedűl lét marad,pedig csúnya sem vagyok azt mondják. Önbizalom hiány lenne?
2013. okt. 20. 12:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azta, egy igazi önfeláldozó hőssel van dolgunk. Minden tiszteletem, haver! A stílus maga az ember, ezt jól jegyezd meg, még ha anonim is vagy ...
2013. okt. 20. 12:54
 12/24 A kérdező kommentje:
nem vagyok egyedül látom :)
2013. okt. 20. 12:54
 13/24 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. :(
2013. okt. 20. 12:59
 14/24 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok, külföldön dolgozom jó ideje. Nekem sincs senkim, barátok sincsenek itt, családtagok se, egyszerűen senki. Kavartam pár csajjal, de nem volt komoly egyik se.

Hogy hogy lehet elviselni? Találj valamit magadban, amire büszke vagy. Keress egy olyan hobbit, amit szeretsz csinálni (mondjuk ha bejön Frodó... :D ), és foglalkozz azzal. Mást nem tudok mondani.

2013. okt. 20. 13:00
 15/24 anonim ***** válasza:

hát megmondom őszintén szerintem sehogy,én is mindig erre vágyom,hogy hozzám odabújjon valaki és simogassuk egymást.Én sem tartom magam egyáltalán csúnyának egyszerűen nem nagyon van közöm túl sok lányhoz,mivel mindig is olyan suliba jártam ahol fiúk voltak szinte,és most egyetemen is olyan szakon vagyok,ahol 97% srác van.Próbáltam én már utcán,neten,haverok barátnőjére nyilván nem hajtanék soha,így az is kilőve.Néha eljárkáltam ide-oda,de nem igazán jött össze úgy semmi.Hát úgy néz ki ez maradt nekünk a magány,igen az önbizalomhiány is közrejátszik nálam is,de nem tudok vele mit kezdeni már.

22/F

2013. okt. 20. 13:03
 16/24 anonim ***** válasza:
Merrefelé laksz?
2013. okt. 20. 13:19
 17/24 A kérdező kommentje:
bp
2013. okt. 20. 13:26
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Jessssszus úúr isten, hogy lehet valaki ennyi ostoba, agyatlan, barom hülye mint a kérdező. Najó, ezt a kérdést felteszem a gumicsizmára :D
2013. okt. 20. 13:35
 19/24 anonim ***** válasza:
én is magányos vagyok 26/f
2013. okt. 20. 13:59
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát én a macskámat szoktam simogatni és zenéket hallgatok...na igen meg az álomvilág, ott bármi lehetséges. De nyugi te még legalább fiatal vagy, akkor még könnyebb.
2013. okt. 20. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!