Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális házasság működhet?
:D
az ilyen nőket nem veszik el. jegyese még lesz sok.
Laza erkölcs, érzelemhiány? Ez neked miben nyilvánult meg? Soha nem csaltam meg senkit, az pedig, hogy a házasságunkba más személyt is szeretnénk majd bevinni, szerintem nem laza erkölcs. Más kultúrákban mindennapos, hogy több házastársa van az embernek. Abban sincsen tehát semmi erkölcstelen. Elvégre, ezzel kinek ártunk?
Érzelemhiány? Nem értem miről beszélsz. Mi az érzelem a te definíciódban? Az, hogy imádom a párom, vonzódok hozzá, és senkit sem szeretek nála jobban, nem elég? Ez kombinálva a kölcsönös odaadással és tisztelettel szerintem kiváló alap egy házassághoz.
Szerinted inkább a 22 cm es farok, hogy valaki jól dug, és hogy elviseli hogy nyitott házasságban éljetek az a jó alap.
Példás gyerekeket fogtok nevelni
Én is biszexuális vagyok, és nagyon olcsó kifogásnak tartom azt, hogy nem tudsz lemondani a nőkről. A párkapcsolat lemondással jár, mindenki kíván olyan dolgokat/tulajdonságokat amik nincsenek meg a párjában, pl hosszabb farok, jobb alak, nagyobb mell, ilyenolyan perverziók, stb, de nem állatok vagyunk, hogy ne legyünk képesek visszafogni magunkat, és mindenkivel dugnunk kelljen aki kicsit is megtetszik. Én jelenleg férfival élek párkapcsolatban, és tény hogy néha megkívánom a szexet nőkkel, de nem megyek és nem dugok félre, mert ezt az embert szeretem, és ő sem csal meg, pedig vannak igényeink a szexuális életünkben amik nem fedik egymást. Ez csak egy szánalmas hiszti, hogy nehogy le kelljen mondanod valamiről, és próbálod a biszexualitást valami más fajnak beállítani, pedig ugyanolyan emberek vagyunk mint a heterok, és akiben van egy kicsi kis tartás is, az nem nyivákol ilyen hülye érvekkel és nem dug félre.
A hármas meg hülye ötlet, a párod érezni és látni is fogja, hogy ott te elsősorban a nőre koncentrálsz, nem rá, ami meg egy kapcsolat halála is lehet akár. Azon felül nem is lehet életetek végéig csinálni.
És tényleg felszines vagy, mert annyit voltál képes felhozni a párod mellett, hogy nagy a farka, hát gratulálok. Ha csak ennyi az igényed, akkor találsz magadnak pasit azután is bőven, hogy rájött mennyire nem érsz semmit és kirakott a francba.
Bocsi srácok, de én 18 éve élek nyitott házasságban, hogy kifelé egy tök normális 3 gyerekes családnak látszunk, és hogy a hálószobában mit művelünk, ahhoz senkinek rohadtul semmi köze sincs!
Már kezdetkor ezt megbeszéltük párommal, hogy ha megkívánunk valakit, akkor nem kell nemet mondani, hogy utána egy életen át szívjuk a fogunkat, hogy milyen lett volna, hanem csak ezt megosztjuk a társunkkal. Az esetemben ez akár fiúról, akár lányról van szó.
"Csak" intelligencia, tolerancia és önzetlen szeretet kérdése az egész. Aki meg ilyenre nem képes, ne törjön pálcát felettünk!
Nem vagyunk állatok, hogy ne tudjuk visszafogni a vágyainkat, de szerintem a kérdezőnek igenis jó esélye van arra, hogy legyen egy jó házassága ilyen paraméterekkel is.
Csak szeressétek nagyon egymást a pároddal, és nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!