Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha a nő kéri meg a férfit?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy legyen a férje.2013. okt. 17. 12:54
4/18 anonim válasza:
Olyan nem létezik mert akkor a nőnek kellene kiadni zsét gyűrűre. A nők meg csak magukra költenek.
5/18 anonim válasza:
Nem mennék bele. 1. akarom, hogy a férfi kérjen meg 2. ha erre magától nem képes, akkor ennyire kellek neki.... Én nem erőltetem, hogy aztán netán csak azért mondjon igent, hogy meg ne bántson, de magától eszébe nem jutott volna :SSS
6/18 A kérdező kommentje:
4-es
És ha mégis?? És méghozzá egy drága darabot vesz a nő?
2013. okt. 17. 13:07
7/18 anonim válasza:
Maradi vagyok. A férfi kérje meg a nő kezét, és előtte kérdezze meg az apját! :)
8/18 A kérdező kommentje:
Igaz. De vajon milyen lehet, ha a nő a férfi apját? Biztos megüti a guta..
2013. okt. 17. 13:13
9/18 A kérdező kommentje:
:D
2013. okt. 17. 13:13
10/18 anonim válasza:
Véleménykérésről szólt a kérdés, akkor ne pontozzátok már le a véleményemet! Ez az én gondolatom, nem a tiétek. :D Írjátok le ti is... azt meg engedjétek meg, hogy úgy vélekedjek, ahogy akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!