Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elriaszt titeket, ha egy lány nagyon visszahúzódó/félénk?
Összefüggében. Nem baj az ha nem vagy túl magabiztos de azért ne legyél teknős sem :)
F/18
ugyanilyen vagyok csak fiúban :)
ez nem baj, egyszerűen csak ne változz meg ahogy a sok balga. :)
Nekem is mondják, miért vagyok ilyen félénkn legyek bátrabb!
De ha ez az igazi énem? Máskor meg mondják: legyél önmagad! Én inkább ennek a híve vagyok, ha valaki belém szeret, a valódi énembe szeressen bele, olyanra meg nincs szükségem, aki mellett nem lehetek önmagam!
Bátortalan= szűz
Bátor= meg volt 13 évesen
Legyél vele gigyelmes és lesz sex 8==={}
egyáltalán nem vagy is engem nem kifejezetten szeretem az ilyen lányokat ^^ nem baj ha ilyen vagy, az nem baj ha meg nyílsz másoknak csak ne rossz irányba mint néhány ribi :/
17/F
Nee ne nemár ne meséljétek már be neki hogy ez jó.. Ha már más is szóvá teszi az nincsen rendben, tessék szépen kicsit nyitottabbnak lenni mert hamar leperegnek ám ezek a szép évek. Nem azt mondom hogy el kell járni minden héten vedelni meg kocsma mögé szopni, de egyáltalán nem baj ha kicsit mersz kimozdulni, barátkozol és nem harapod le a fiúk fejét ha esetleg beszélgetni szeretnének, vagy bármit..
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!