Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit visszahúzódó, átlagos lány felé hogyan tudnék jobban közeledni?
szerintem, az nem annyira pozitív jel hogy "óra végén azonnal elhúzza a csíkot hogy jóformán ne is lássam"
nem kíváncsi rád
még egy félénk csaj is, ha érdeklődik egy pasi iránt lehet hogy nem fogja megszólítani vagy odamenni hozzá de lassan pakol, szöszmötöl, cammog hogy a srác ha akarja beérje és tudjon vele dumálni.
én nem fűznék sok reményt hozzá, lehet hogy segített mert ilyen Terézmutti típus, vagy mert nem-et mondani is fél nyíltan... de szerintem örül ha olajra tud lépni
tudom mert én is így csinálok ha valaki nem jön be és én is félénk vagyok, nem-et nem merek mondani csak elsunnyogni
semmi oka? tévedsz. lehet menekül, nehogy újra korrepetálnia kelljen téged vagy hogy megelőzze az újabb szívességkérést.
én biztos menekülnék és azért piszkálgatnám a kezemmel valamelyik tárgyamat mert ideges lennék, gondolatban már rég lelépnék de itt kell korrepetálni ezt a szerencsétlent -ez járna kb. a fejemben.
mivel semmi másra nem tértetek rá csak a tanulásra ezért látom így.
akármilyen félénk, már biztos kérdezett volna dolgokat ha annyira érdekelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!