Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kicsit visszahúzódó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kicsit visszahúzódó, átlagos lány felé hogyan tudnék jobban közeledni?

Figyelt kérdés
Adott a helyzet, hogy észrevettem már régebbóta hogy figyel, talán érdeklődik is mások iránt felőlem egy lány. Nem plázapííícsa, hanem kis átlagos, kis aranyos. Egyetemisták vagyunk mindketten, bár ő felettem jár.. Egyik tárgyból mivel visszacsúszott, együtt voltunk órákon. Fel tudtam volna találni magam, és fel is találtam, mindaddig hogy segitséget kértem tőle az egyik tárgyból. Biztos meglepte, nem tudom valójában lett-e volna dolga, vagy eldobott miattam mindent, de készséggel segitett. Mikor beszélgettünk még a segitség előtt, láttam rajta hogy talán zavarban is van, piszkálgatta a kezével az egyik tárgyát. Bár a probléma szempontjából ez lényegtelen. Összeültünk, beszélgettünk, Tanultunk. Nem tudom én mesélem-e be magamnak, e szerintem szimpatikus voltam neki. De mivel ez inkább fiús szak, ezért lehet nem mer többet lépni. Óra végén is azonnal elhúzza a csíkot, hogy jóformán ne is lássam. Nos mivel elérhetőségét nem tudom (max facebook, de inkább személyesen szeretném), neptunon pedig le van tiltva az üzenetküldés. Visszahúzódó lányhoz hogy lehetne pl jobban közeledni? :D De lehet csak segitő tipus, és bemeséltem magamnak. Plusz, ha esetleg szétmennénk, mindig látnánk egymást az egyetem miatt, ez eléggé rosszul hangzik, meg körbe menne a hir.
2012. dec. 24. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
kit érdekelnek mások? találkozz vele még többet
2012. dec. 24. 22:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát csak intézményen belül mindig is furcsának tartottam az együttlétet. Éppen ezért ha netán nem úgy alakul, mi leszünk a vita tárgya. Vagy később akarva, akaratlanul látjuk egymást.
2012. dec. 24. 22:36
 3/7 lila nyuszi ***** válasza:
Szerintem ráírhatnál fbon, hogy hogy tellnek az ünnepek, ilyesmik. Aztán megkérdezed, hogy lenne-e kedve elmenni valahova veled. Ugyanúgy közeledj, mint a többi lányhoz.
2012. dec. 24. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen kérdezd a hogylétéről, már jólesik neki, hogy gondoltál rá. kérdezz az ünneperől, hogy töltötte azokat, másokkal ne törődj!
2012. dec. 27. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem, az nem annyira pozitív jel hogy "óra végén azonnal elhúzza a csíkot hogy jóformán ne is lássam"

nem kíváncsi rád

még egy félénk csaj is, ha érdeklődik egy pasi iránt lehet hogy nem fogja megszólítani vagy odamenni hozzá de lassan pakol, szöszmötöl, cammog hogy a srác ha akarja beérje és tudjon vele dumálni.

én nem fűznék sok reményt hozzá, lehet hogy segített mert ilyen Terézmutti típus, vagy mert nem-et mondani is fél nyíltan... de szerintem örül ha olajra tud lépni

tudom mert én is így csinálok ha valaki nem jön be és én is félénk vagyok, nem-et nem merek mondani csak elsunnyogni

2012. dec. 27. 01:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Pedig eddig sosem beszéltünk egy szót sem, és semmi közös témába nem elegyedtünk, hogy oka lett volna elmenni. Az pedig hogy elhúzta a csíkot, természetesen lehet pozitiv is és negativ is. Nem tudom, de ebből gondolom hogy éppenséggel semmi oka nem lett volna. Mindenesetre érdekes álmom volt.Lehet jelent valamit.
2012. dec. 27. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:

semmi oka? tévedsz. lehet menekül, nehogy újra korrepetálnia kelljen téged vagy hogy megelőzze az újabb szívességkérést.

én biztos menekülnék és azért piszkálgatnám a kezemmel valamelyik tárgyamat mert ideges lennék, gondolatban már rég lelépnék de itt kell korrepetálni ezt a szerencsétlent -ez járna kb. a fejemben.

mivel semmi másra nem tértetek rá csak a tanulásra ezért látom így.

akármilyen félénk, már biztos kérdezett volna dolgokat ha annyira érdekelnéd.

2012. dec. 28. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!