Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Barátnőm van de sokkal többet érzek más iránt.
A barátnőmmel majdnem 1,5 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem meg minden, de új suliba kerültem és teljesen elvarázsolt az egyik osztálytársam. Vele is bármiről tudok beszélgetni, talán picit jobban meghallgat mint a barátnőm és testileg is vonzódom hozzá. Mellé ültem éegsz nap beszélgetünk, van hogy hajnalig beszélgetünk telefonon is. Azt hiszem mindkettőbe bele szerettem és nem tudok választani. Nem akarom megcsalni a barátnőmet de félek, hogy ha szakítok vele akkor megbánom. Vagy esetleg a másik lány nem jön össze velem. Csak hát nem akarom őt se elveszíteni. Mit csináljak? :S
17/F
ha annyira komolyan vonzódsz az osztálytársadhoz végy erőt és mondd el neki, hogy mit érzel és akár a barátnőd is elhagynád érte. most erre vagy azt mondja, hogy neee nehogy elhagyd, vagy a karjaidba omlik, akkor pedig kérd türelmét, amíg rendezed az ügyet a barátnőddel. nehéz ügy, de fiatal vagy, és rendes tőled, hogy nem akarod megcsalni. de csak azért, hogy ne legyél szemét a barátnőddel ne hagyd, hogy elmenjen melletted esetleg életed szerelme!
persze aztán az is lehet, hogy csak az újdonság varázsa vonz, idővel sajnos ráébred az ember, hogy egyetlen kapcsolat sem marad olyan évek múlva, mint az első hetekben, hónapokban volt...
(L/29)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!