Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teltebb, molettebb lányok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb, molettebb lányok már senkinek sem kellenek?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, hogy senkinek se jönnek be az ilyen tipusú lányok,csak ha nincs más választásuk.
2013. okt. 19. 23:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

# 29: Szerintem itt most pont senki nem mocskolt senkit. Tényleg ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a papné, stb. stb. stb.

A lényeg, hogy mindenki olyannal legyen, amilyen NEKI tetszik, és fogadja el azt is, hogy másoknak meg más az értékrendje. Ennyi a lényeg.

2013. okt. 19. 23:52
 32/37 anonim ***** válasza:

# 30: Elég vicces, hogy az 5-öst "fat"-nak írja. Ránézésre egy 42-es (vagy 14-es) méretű nő, ami még csak pluz size-nak sem számít, hanem teljesen "normál" kategórián belül mozog, azon belül persze husisnak számít. De hidd el, ezzel az alkattal lehet ám hódítani! :)

Ha nem megy, ott más a bibi... leginkább önbizalomhiány.

2013. okt. 19. 23:55
 33/37 anonim ***** válasza:

Mint írtam tiszetelet a kivételnek :)

Kérdező.

Szerintem ez nem telt,inkább normális alkat.

2013. okt. 19. 23:56
 34/37 A kérdező kommentje:
Viszonyitva a fat score képen található 2.es szép feszes testéhez, látszódik a különbség,hogy ez bizony már molett. Vastag combokkal és széles csipővel/nagyobb fenékkel. Nem a mai kor szépsége,több mint az átlagos testalkat.
2013. okt. 19. 23:58
 35/37 anonim ***** válasza:

?Az is butaság hogy örökös kizsigerelésben kell élni.Sport és odafigyelés-ennyi az egész.Elég sokaknak sikerül. ?

Es meg tobb,akiknek nem.Es nem mind akaratgyenge ember.

Az eves elvezet,lehet egy salata-hus kombo is elvezetes,de ha mesz az utcan,nem azt latod,hogy gyumolcs van az emberek kezeben,inkabb peksutemeny,es tomve vannak a gyorsettermek.Azert,mert ezek a kajak finomak,barki is alszenteskedik,ismerjuk el,hogy azert veszik annyian,mert jo az izuk.Nemcsak azert eszunk,hogy ne haljunk ehen,ennek elvezeti funkcioja is van,ezt kar volna elvitatni.

2013. okt. 20. 00:13
 36/37 anonim ***** válasza:

Nekem volt átlagos testalkatú időszakom is, azt csak úgy tudtam elérni ha koplaltam, és a nap 80%ában korgott a gyomrom... és minden nap 2 órákat mozogtam. Mondjon bárki bármit, az ember nem képes egész életében éhezni, így élni.

Sehogy máshogy nem tudtam elérni a számomra átlagosnak mondott testalkatot. Mert hízni 3 hónap alatt tudok 20 kilót, ha nem méricskélek és nem számolgatok mindent dekára kimérve. És nem is zabálom tele magam.

Viszont fogyni 3 hónap alatt csak 1-2 kilót tudok, és azt is csak azóta, hogy gyógyszeresen kezelik a hormonbetegségemet. És ez nem kamu, ugyanis rengeteg egyéb baj mellett gyerekem sem lehet emiatt, tehát nem kifogás, és nem kamubetegség. Hanem tény.

Szóval mindkét táborban voltam már normálban, és túlsúlyosban is. Normálban rövidebb ideig. Úgy 2 évig. Mégis csak a túlsúlyos időszakban voltak kapcsolataim, és így ismert meg a férjem is, akinek konkrétan csöpög értem a nyála. Nem vicc.

Szóval mindenkinek más az ízlése, vannak akik a soványakat szeretik, vannak akik a teltet, és van akit 20-30 plusz kiló sem zavar.

Az a lényeg, hogy a külső édes kevés ahhoz, hogy működőképes párkapcsolata legyen valakinek.

27/N

2013. okt. 20. 02:41
 37/37 anonim ***** válasza:

nekem bejönnek a kis vékonyak, de a magasabb husisabbak is :D

nem tom hogy most érettebb lettem és így a belső fontosabb lett, vagy csak kanosabb vagyok :D

F20

2013. okt. 20. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!