Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teltebb, molettebb lányok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb, molettebb lányok már senkinek sem kellenek?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, hogy senkinek se jönnek be az ilyen tipusú lányok,csak ha nincs más választásuk.
2013. okt. 19. 23:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Én plus size alkat vagyok, de talán még sikeresebb is vagyok az életben mind karrier és mind szerelem szempontjából, bármelyik másik vékony lánynál. Stílusosan öltözök, szép az arcom, van humorom, kedves vagyok és segítőkész más emberek szerint. Én nem gondolom így.
2013. okt. 19. 23:24
 12/37 anonim ***** válasza:
#11/11 Viszont én betegség miatt vagyok még molett alkatú, viszont most már gyógyszert szedek és ettől függetlenül mindig is sportoltam.
2013. okt. 19. 23:25
 13/37 anonim ***** válasza:
de
2013. okt. 19. 23:26
 14/37 anonim ***** válasza:
Legalább ha beüt egy étel válság, akkor a teltebbek élik túl. :)
2013. okt. 19. 23:27
 15/37 anonim ***** válasza:

Definiáld már mi a "telt".

Egy sportos,izmos lány akin van egy kis felesleg nagyon vonzó tud lenni.

De ne haragudj ha nem tetszenek az olyan lányok akik nem sportolnak,összevissza esznek,formátlanok,gyűlölködnek a vékonyakra ès nagyobb a combjuk mint az enyém pedig izmos..

A szerelemhez szexuális vonzódás is kell márpedig ezek a tulajdonságok taszítóak.

Neked se tetszene egy csapott alkatú,sörhasú mellé esetleg lusta pasi.

17/F

2013. okt. 19. 23:27
 16/37 anonim ***** válasza:

A 12-es a jó példa:)

Önhibáján kívül duci,megteszi amit lehet ellene és van is sikere.

2013. okt. 19. 23:29
 17/37 anonim ***** válasza:

# 15: Ha te tudnád, hány nőnek jön be a sörhas! :)

Attól, hogy NEKED nem tetszenek a telt lányok, hidd el, hogy vannak, akiknek meg igen! :)

2013. okt. 19. 23:29
 18/37 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy itt azt irja a többség, hogy bejön nekik,akkor a való életben meg hol vannak az ilyen emberek? :D Mivel egyet sem ismerek, még hírből sem.
2013. okt. 19. 23:30
 19/37 anonim ***** válasza:
Én csak ennyit mondok erre: [link]
2013. okt. 19. 23:31
 20/37 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj,hogy itt most sokan az allandoan zabalokra gondolnak,pedig arrol van szo,hogy van aki genetikailag hajlamos a hizasra,es nagyon oda kell figyelnie.Es sokan mondanak sokat,de a testalkat min.60%ban fugg a genetikatol,tobbi kaja es sport.De mint latszik az aranyokon,hiaba eszel jol,sportolsz,ha ilyenek a genjeid.Most nem a 100 kg-okra gondolok,hanem azokra,akik konnyen hiznak,zsirosodnak.Es az a baj,hogy ok is le vannak irva,pedig nem zabalasrol van szo.
2013. okt. 19. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!