Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kínoz a hallgatásával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kínoz a hallgatásával az exem?

Figyelt kérdés
4 hónapja szakított velem az exem, mert nem szeret, pár hónapos kapcsolat volt, de én beleestem. Hozzátette, hogy soha többet semmilyen kapcsolatban nem akar velem érintkezni a jövőben, mert nem tartja a kapcsolatot az exekkel Mondtam neki, hogy nálam ez nem működik, én akkor tufok rajtuk túl lenni, ha a szakítás után kommunikálunk, olyankor tudok "elengedni", ha beszélek a másikkal és rájövök, h "jé, már nem is szeretem" és megnyugszom. Na most ő teljesen el van zárkózva, én már pszichiáterhez járok már, gyógyszereznek, kirohanásaim vannak, írogatok neki, smst küldök és nem értem hogy tudja elnézni a szenvedésemet, miért nagy kérés, hogy beszéljen velem 2 szót? Közös ismerőstől tudom, hogy már rég boldog párkapcsolatban él, de nagyon bánt és sztem már ez a baj, ezen nem tudok túllépni, h ennyire semmibe vesz és még ő dobálózott nagy szavakkal, h járjak pszichiáterhez, ha nem tudom feldolgozni a szakítást, már bánom, h hallgattam rá....

#Exdráma
2013. okt. 19. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
magadat kínzod, ő nem kínoz. ez az ő döntése, joga van hozzá. törődj bele nem minden a te elképzeléseid szerint megy!
2013. okt. 19. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha ez olyan könnyű lenne, az első hónap szörnyű volt, aztán igyekeztem, de visszaestem, mert semmilyen pozitív dolog nem ért, amiből építkezni tudtam volna.
2013. okt. 19. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Esetleg személyesen is megkérdezhetnéd tőle. Ha igaz hogy az exed, akkor a lakhelyét tudnod kell.
2013. okt. 19. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni! Sajnos én is jártam ebben a cipőben , azzal a kivételel , hogy nem jártam pszichiáterhez sem pszichológushoz , mikor nekem véget ért az első szerelem , nagyon szomorú voltam , hetekig csak sirtam, aztán szakitásunk utan 2hétre lett barátnője , akkor kész lettem , és mai napig együtt vannak. Sokat szendevdtem miatta , aztán rájöttem , h egyáltalán nem érdemli meg , h miatta sirjak , miatta gyötörjem magam , mert ha ő nincs rám tekintettel akkor én miért legyek? tegyem tönkre magam miatta? Egy férfi sem érdemli meg , h szendvedj miatta , mert talalhatsz tőle 100x jobbat , aki törődik az érzéseiddel és nem dob el magátol. Elhiszem , h most nehéz neked , de próbáld lefoglalni magad , járj el a baratáiddal , és idővel jobb lesz. Hidd el , nem éri meg miatta szenvedni , mert csak magadnak csinalsz rosszat.
2013. okt. 19. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
kérdező nem írta melyikük a fiú. fiú is borult már így ki
2013. okt. 19. 22:05
 6/7 A kérdező kommentje:
igazatok van, túl kell lépnem rajta, mert másképp nem megy, fog ő még jönni az én utcámba, vhogy mindig vissza akarnak jönni, amikor már késő persze. (26/L)
2013. okt. 20. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:

de akár igen, akár nem, próbálj ezen ne rágódni, akkár direkt csinálja akár nem. Persze én elhiszem hogy könnyebb mondani mit csinálni, mert tényleg nehéz ha úgy van,

velem is vannak ilyen lelki cuccok, nem úgyanez, de végül is érzéseidet nem feltétlen tudod kontrollálni, de igazából, akkor unalmas is lenne, és fárasztó,

szóval ja lépj túl

2013. okt. 21. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!