Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kínoz ha nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Van 1 srác akibe 2 éve szerelmes vagyok..Bármennyire is próbálom elfelejteni nem megy..Nagyon szenvedek miatta..Napi szinten beszéltünk..Ő is azt mondta h szeret stb..De 2 hete megismerkedett egy 2 családos férjezett asszonnyal akivel kavar..Bevallása szerint fülig szerelmesek egymásba..Ezen kicsit kiakadtam s kérdeztem tőle mit akar 22 évesen egy 36 éves férjes nőtől.Erre fel kitámadtak mind a 2-en,és elhordtak mindennek.Hogy én csak egy féltékeny k*rva vagyok,s h a boldogságuk útjába akarok állni..Most ott tartunk h 2 napja nem beszélünk..De az benne a furi,h 1 hete amikor mondtam neki h megismerkedtem egy sráccal akk meg féltékenykedett..Azt mondta h ő engem szeret stb..2 napja meg a közös barátaink előtt is le akar járatni de nem sikerül neki..Mert h én egy nagy ribi vagyok mert szóba mertem állni azzal a sráccal..Csak nem értem mi köze hozzá h én kivel beszélgetek azok után ahogy viselkedik..Már ki vagyok idegileg,nem bírom.2011. júl. 12. 13:38
1/6 anonim válasza:
Hagyd a francba ezt a srácot, nem csinál mást, csak kihasználja, h szereted, ezzel növeli az egóját.
Kapd össze magad csajszi és keress magadnak, valami normális sráct, ezt meg hagyd, mert nem érdemli meg, h vele foglalkozz.
2/6 anonim válasza:
én ugyanebben a helyzetben vagyok csak velem egy lány csinálja, de lassan megunom és megpróbálom inkább elfelejteni
3/6 anonim válasza:
Sztem is felejtsd el. Jobban jársz :)
5/6 A kérdező kommentje:
Magam sem tudom minek beszéltem vele..már 3-ik napja h nem halottam felőle...tudom lépjek túl rajta..de könnyebb mondani mint megtenni..Olyan mint ha egy mágnes vonzana hozzá :(
2011. júl. 12. 23:11
6/6 anonim válasza:
És a saját igyekezeted, hogy tartsátok a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!