Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom képzelődök vagy tényleg van valami a háttérben?
Figyelt kérdés
Egyszercsak azt vettem észre, hogy mikor nála vagyok vagy nem lép fel facebookra vagy úgy hogy épp ne lássam de amint oda nézek kilép egyből...ha kimegy a szobából még a gépet is alvó állapotba teszi amit levédett jelszóval...a telefonja folyton nála még az illemhelyre is magával viszi éjszaka pedig kikapcsolja...aztán beszélgetünk facebookon és egyszer látom már telefonról ír mert ugye azt kiírja hogy arról küldte és mikor rákérdezek hol van és kinek a telefonjáról ír azt mondja gépen van de mikor képekkel bebizonyítom neki látom hogy telefonról ír igazából nem tud mit írni rá csak annyit ok. Aggódom úgy érzem talán van itt egy harmadik személy?2013. okt. 19. 19:50
11/11 A kérdező kommentje:
igen egy normális ember nem csinál ilyent én meg már reszketek az idegtől napok óta.....
2013. okt. 19. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!