Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak túlreagálom szerintetek? Vagy rosszul esne nektek is?
Az a helyzet, hogy a barátommal az egész nyarat külön töltöttük.Szülei külföldön dolgoznak,ő meg ott nyaral úgymond...2 hét múlva jön, és így már régóta csak virtuálisan kommunikálunk, amiből én többet szeretnék, hisz nagyon hiányzik már.Viszont mostanában még ebből is kevés van.Egyfolytában halászik. Reggel nem beszélünk, mert megy ki a szüleivel, egy-egy üzenetet hagy.Napközben ha fel is lép, nem normálisan beszélünk, mert kint van halászni, és ahogy leír valamit, már mondja, hogy jaj siet,mert elmegy a kapás. Este is keveset tudunk az időeltolódás miatt. Nemrég még szemrehányóan és idegesen írta nekem, hogy elszalasztott egy bazinagy halat, mintha az én hibám lenne.Egész napokat ott van, mégsem tud normálisan legalább fél órát velem foglalkozni.:(
Szerintetek? Nem olyan válaszokat kérek, hogy micsoda hisztéria lehetek, mert nem hisztizek e miatt és nem akarom semmiben korlátozni, csak magamban gondolkodom, és kicsit rosszul esik, ezért is tettem fel a kérdést.
Ő 19 én 18L
1.köszi. Nem mondtam vádaskodva semmit. Ő mikor belépett,és elkezdtünk beszélni hirtelen felindulásból 'leszidott'hogy elment a fogás,és most ő megy és odafigyel és kész.
Egyszer mondtam neki, higgadtan, hogy maradhatna többet is, ne mindig siessen. De semmi azóta. Amúgy hiányzik nagyon....
Akkor miért nem ezt mondod neki?
Hogy örülnél ha többet tudnátok beszélni, mert nagyon hiányzik neked.
Akkor kérdezd meg, mi a gond, és mondd meg, hogy nem akartad megzavarni, csak egy kicsit érdeklődtél volna iránta.
Hogy miért haragudott meg, az előbb utóbb biztosan kiderül, de valószínűleg türelemmel kell lenned. Ne vedd magadra, lehet, hogy a szüleivel nem érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!