Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Nem tudok donteni.
Van most egy nemreg kezdodott kapcsolatom (1 honapja), es jolerzem vele magam vele meg minden,de szeretni meg nem szeretem. Tudom hogy ahhoz tobb ido kell hogy megszeressunk valakit, igazan..
De a gond ott van, hogy van van egy masik fiu akivel joban vagyok es vele sokkal jobban eltudnam kepzelni a dolgokat, es o is velem, nagyon sok dologban hasonlitunk peldaul.
A mostani baratommal neha kicsit veszekszunk ami megrosszabb iranyba tereli a kapcsolatot ..
Meg talan idetartozik hogy nekem ezelott volt egy masfeleves kapcsolatom es lehet a sok csalodas miatt ugymond, nehezen nyilok meg, vagy nehezen szeretek bele valakibe. Szerintetek mit tegyek? Maradjak ebben a kapcsolatban es hagyjam hatha valtoznak a dolgok, vagy inkabb lepjek at masikba?
Maradok vele, eldontottem!!
Igazabol szeretem, csak meg nem azzal a mely, oszinte szerelemmel. De egyebkent rendben lesz minden ugy erzem :) Koszonom a valaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!