Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy mindig olyan laza tudjak lenni a kapcsolatomban, mint most?

Figyelt kérdés

18/L vagyok, és kb. két éve járok a barátommal.

A kapcsolat elején nagyon hisztis voltam. Nem is a lelkiekről, hanem inkább a vonzalomról szólt a kapcsolatunk. Mindenen problémáztam, hisztiztem(máig azt mondják, hogy jogosan, csak nem így kellett volna kiadnom). Rájöttem, hogy nem megyek a hisztivel semmire, így megváltoztam. Nem hisztizek már.:) Ezt a barátom is észre vette. Viszont a barátom nagyon furán viselkedett velem utána, hiába voltam kedves, olyan fura lett. Ez kb. féléve volt. Pl. volt olyan, hogy megalázott mások előtt, meg alig ölelt meg, alig adott puszit...aztán másik héten emg nagyon ölelgetett, de alig volt témánk. ÉS minden héten volt valami fura...egy idő után elegem volt, és nem hisztiztem, hanem elkezdtem kevésbé kötődni hozzá és lazább lenni(addig nagyon görcsös voltam. CSAK róla szólt az életem, nem mertem neki írni, ha felkeltem az volt az első gondolatom, hogy írjak-e neki, mit írjak, írhatom-e hogy szeretem, írjak-e smileyt, stb).

Mióta lazább vagyok ez elmúlt, és akármit írok a barátomnak, nagyon kedves, figyelmes, hiányol. Olyanokat ír, hogy folyton mosolygok! :)

Szeretném, ha ez így maradna. Kb. 1-2-3 hónapja van ez így, és ezt az állapotot angyon fent szeretném tartani. Viszont nagyon félek, hogy visszatér a régi énem, és akkor minden borul. Folyton laza vagyok a barátommal, nem hisztizem, stb, és nagyon kedves így velem. Hogyan tudom fent tartani ezt az állapotot?

Volt valaki így?

2013. okt. 18. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Én!

Sajnos, ezeken én is átmentem, 4 éve kb. hogy együtt vagyunk, de valójában, csak most, egy olyan 1-2 éve igazán jó a kapcsolatunk, mert én is fellazultam:)

Megértettem, hogy az enyém, és kész! Most nagyon jól vagyunk.

Az állapot fenntartása szerintem meg rajtad múlik.

Maradj ilyen. Egy kapcsolat egy kompromisszum, valamit valamiért.

2013. okt. 18. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én jelenleg éppen ebben vagyok:s Remélem nekem is sikerül fellazulnom..
2013. okt. 18. 21:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Igen, rajtam múlik, csak félek, hogy egyik napról a másikra sutty....visszaváltozom.:)

Remélem sikerül!:)

Utolsó, menni fog!! :) Szerintem ezt emgkell tapazstalni, és utána már könnyebb! :) Remélem sikerül ebben az állapotban maradnom..:)

2013. okt. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!