Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogyan bízzak a pasikban?
Legutóbb megismertem valakit,teljesen beleszerettem. Ő meg csak játszott velem...Pedig nem vagyok az a "hamar szerelmes leszek",könnyen adom magam típus.
Nem merem magamhoz közel engedni a férfiakat,nem bízok.
Azt sem hinném el,ha valaki azt mondaná x idő után,hogy szeret. (Az előző is mondogatta,így is tűnt...)
Mit lehet ez ellen tenni?
1 pasi átvert... ezzel leírod az összeset. Hol ebben a logika?
Ezen kívül: ha te ennyire negatív vagy, akkor szinte biztosan olyat vonzol be, aki átver... ezek önmagukat beteljesítő jóslatok szoktak lenni. Állj hozzá pozitívan, és akkor nem következik be.
Na azért nem, biztos,hogy vannak rendes pasik. Egyszerűen csak félek,hogy megint így járok.
23
Attól hogy nem bízol, azzal magadtól veszed el az esélyt. Igaz, befolyásol azaz 1 vagy 2, de ez csak az a 2.
Lehet, hogy a következő, azt várja, hogy odahaza az ágyban mikor tarthat a karjában és puszilhatja a homlokodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!