Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszik SENKI?

Figyelt kérdés

Kezdek depressziós lenni,sőt szerintem már az is vagyok.

Az utcán sosem tetszik egy férfi sem.

Bocsánat a KIVÉTELTŐL,de a legtöbb szarul öltözködik,büdös a szája,béna cipőt visel,ronda az arca,és vékony.

19 éves vagyok és szűz.

2013. okt. 18. 17:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
akkor előnybe vagyok mert nem hordok cipőt :D bakancsba járok :D
2013. okt. 18. 18:07
 12/26 anonim ***** válasza:
a váladékozó, vérző szerved nem egy nagy érték. nem tudod garantáltan menőcsávóra becserélni
2013. okt. 18. 18:07
 13/26 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez a béna cipőt visel, ez halálos.:D

Nem tudnám megmondani,hogy melyik ismerősömön mondjuk milyen cipő volt ma,egyet sem. És lám másoknak mégis milyen fontos

2013. okt. 18. 18:09
 14/26 anonim ***** válasza:
az igényeid megvannak,az egód a helyén talán magasabban mint kellene .. lefogadom hogy a belsőd se különb ..sajnos egyedül halsz meg .. remélem értetted a levezetést nem mindig csak magaddal kéne foglalkozni
2013. okt. 18. 18:09
 15/26 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy kecskét oszt cső XD
2013. okt. 18. 18:10
 16/26 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondok, hogy lehet válogatni, de aki sokat válogat az egyedül marad. Pl. miért olyan fontos hogy ki milyen cipőt visel? Azért mert neked nem tetszik a cipője lehet hogy egy értelmes ember.
2013. okt. 18. 18:11
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszenek a férfiak, akkor ott vannak a csajok, hátha valamelyik megtetszik neked.
2013. okt. 18. 18:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Na lássuk mersz e Magadról képet mutatni Kedves Kérdező! :)
2013. okt. 18. 18:16
 19/26 anonim ***** válasza:

Kérdező te kísértetiesen hasonlítasz a 19 éveskori önmagamhoz, azzal a különbséggel hogy én ezt így biztos nem írtam volna le még ha ezt is gondolom...na jó azért a cipő nekem nem volt ilyen fontos :D de ez a puszilgatós rész nagyon ismerős, mármint ha nem tetszik igazán nem tudnám puszilgatni meg simogatni..

Azóta eltelt 10 év és azóta egy tucat pasi is volt akik NAGYON tetszettek:)) de! egyik se az utcán tetszett meg, ott azóta se...főleg munkahely által volt a többség. Szóval nyugi, biztos, h lesz olyan aki majd megdobogtatja a szíved, de ne feltétlenül az utcán keressed :)

2013. okt. 18. 18:34
 20/26 anonim ***** válasza:
vehet nagyobb méretű kutyát is. TÁRS az életre..
2013. okt. 18. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!