Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik SENKI?
Kezdek depressziós lenni,sőt szerintem már az is vagyok.
Az utcán sosem tetszik egy férfi sem.
Bocsánat a KIVÉTELTŐL,de a legtöbb szarul öltözködik,büdös a szája,béna cipőt visel,ronda az arca,és vékony.
19 éves vagyok és szűz.
Mondjuk ez a béna cipőt visel, ez halálos.:D
Nem tudnám megmondani,hogy melyik ismerősömön mondjuk milyen cipő volt ma,egyet sem. És lám másoknak mégis milyen fontos
Kérdező te kísértetiesen hasonlítasz a 19 éveskori önmagamhoz, azzal a különbséggel hogy én ezt így biztos nem írtam volna le még ha ezt is gondolom...na jó azért a cipő nekem nem volt ilyen fontos :D de ez a puszilgatós rész nagyon ismerős, mármint ha nem tetszik igazán nem tudnám puszilgatni meg simogatni..
Azóta eltelt 10 év és azóta egy tucat pasi is volt akik NAGYON tetszettek:)) de! egyik se az utcán tetszett meg, ott azóta se...főleg munkahely által volt a többség. Szóval nyugi, biztos, h lesz olyan aki majd megdobogtatja a szíved, de ne feltétlenül az utcán keressed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!