Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik SENKI?
Kezdek depressziós lenni,sőt szerintem már az is vagyok.
Az utcán sosem tetszik egy férfi sem.
Bocsánat a KIVÉTELTŐL,de a legtöbb szarul öltözködik,büdös a szája,béna cipőt visel,ronda az arca,és vékony.
19 éves vagyok és szűz.
legyél is depis!
majd leadsz az igényeidből
Készülj fel arra, hogy még egy jó ideig az is maradsz. (kivéve akkor, ha törvényes hatályba léptetik az előbb törölt kérdésemben leírtakat)
Egyébként te is tudod a választ. Csillagászatiak az igényeid közben pedig gyanítom, hogy te semmi extrát nem nyújtasz hanem alanyi (női) jogon csak elvársz. De ez már az én szubjektív megítélésem.
Éretlen vagy még a dologra. Addig, amíg nem jutsz ezen a dolgon túl, hogy a kinézet mindenek előtt, addig nem is találsz megfelelőt.
Nem bántásból írom. De ez a felszínes hozzáállás nehezíti meg a dolgod. Vagy lejjebb fogod adni, vagy nehézkes lesz párt találni. Mindkettő a te döntésed és mindkettő szíved joga. Te életed.
Nem fogok egy csúnya,átlagos pasit puszilgatni,aki nem tetszik.
Hiába kedves,aranyos,nem fogja megkapni a szűz puncim,csak azért mert kedves -.-
Ha neked a Berki Krisztián típusú pasik jönnek be, akkor talán javulna a helyzet ha olyan helyekre járnál, mint ők.
Például : Senki nem fog véletlenül úgy kinézni... Gondolom nem nehéz rájönnöd mi lenne a logikus, ha Berki Krisztiánhoz hasonló alkatú párt keresel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!