Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreztessem a barátommal, hogy nem alap dolog az, hogy együtt vagyunk. Hogy ijesszek rá, hogy elveszíthet?
Elég sokat bánt, úgyértem sokszor megbánt olyan dolgokkal, amiket én bizalmasan elmesélek neki, és a hobbimban sem támogat. De azzal már eljutott olyan szintre, hogy már nem áll annyira ellenségesen hozzá, hogy választás elé állítson, hogy vagy ő vagy a hobbim. (mert fél éve ezt is megpróbálta)
Azt már hiába mondom neki, hogy "ha ilyen rossz velem, miért vagyunk még együtt?" Akkor csak idegbetegeskedik egy sort, másnapra megnyugszik, és próbál bújni, meg, hogy ő mennyire sajnálja. Viszont egy egy vita során közli, hogy ezt egy normális férfi nem hagyná, amit én csinálok. Erre válaszul aztmondtam, hogy egy normális nő sem, amin meg most teljesen ki van akadva, és nem érti, hogy ezt miért mondtam...
Szóval, mit csináljak? Segitsetek légyszi! 2 éve vagyunk együtt..
én19L ő 23 f
Igaza van az előttem szólóknak.
Még nem olvastam a hozzászólást mikor írtam a válaszom.
Így nem működik. Amit csináltok az nem megoldás, játszmázás. Te jobban megérdemled a sorsod, mint hinnéd.
Ne játszmázz. Ülj le vele beszélni. Hagyd abba ezt az egészet.
Szerintem menjetek külön egy időre, és értékeljétek át magatokat és a kapcsolatot, mert mindketten ugyanazt csináljátok. Két dudás összeveszett egy csárdában :P
Szerencsétlenek.
Mártírnak lenni szép dolog... ha ezzel megmented a világot a pusztulástól...
De te nem mentesz meg senkit, csak nyomorba taszítottál egy pasit és magadat.
És az röhej, hogy a megoldás ott van előtted, csak te valamiért inkább vergődsz a dagonyában. Erre pedig nincs sajnos tanácsom. Ha te nem akarsz változtatni, akkor semmi nem fog változni.
Manipulatív, érzelmi zsaroló, gusztustalan. Ilyennel szóba se állnék...
versenyt nem akartok rendezni? ki tud több nyugtatót bevenni?...ez tényleg komoly?
27/N
A pánikbetegségnek mélyebb gyökerei vannak, egy párkapcsolat önmagában nem képes ilyesmit kiváltani. Az viszont igen, hogy nem tudod hatékonyan (csak játszmázással) képviselni az érdekeidet.
Ha az embernek hibás sémái vannak, már eleve olyan partnert választ (tudat alatt), akivel jól eljátszmázgathat. És ez persze még ront is az egyébként sem rózsás helyzeten.
Egyrészt NEKED IS kellene változtatni kérdező a konfliktuskezelési stratégiáidon, mert hidd el, bármelyik másik pasival is pontosan ugyanide jutnátok egy idő után. Másrészt, ha a partnered nem képes megfelelően kezelni a konfliktusokat, és rosszul érzed magad, akkor lépj ki.
És itt most nem arról van szó, hogy kinek milyen a személyisége, milyen hibái vannak, mert azon túl sokat nem lehet változtatni (legalábbis "házilag"). Azon lehet változtatni, hogyan kezelitek a konfliktusaitokat.
Ez pedig, amit leírtál, hogy egymásra mutogattok, és azon versengtek, hogy ki van rosszabbul a másik miatt, minden, csak nem konfliktuskezelés.
Ilyen idióta kérdést is csak egy nő írhat ki. Nő létemre szégyellem magam az ilyenek helyett is.
Tipikusan az a játszmás pitsa vagy, akinek fogalma sincs, hogy hogyan kell kezelni egy kapcsolatot, és nem tiszteli magát annyira, hogy kilépjen belőle. A nyugtatós dolog meg olyan szinten szánalmas, hogy megpusztult néhány agysejtem attól, hogy elolvastam.
Btw a barátod is olyan szinten nyomorult, hogy megérdemelne minimum egy hatalmas pofont. Vagy inkább 100-at.
Megérdemlitek egymást, totál összeilletek.
# 16: Ne haragudj, de a te írásod is egy játszmaegyveleg. Azzal indítasz, hogy címkézed a másikat, vagyis szülő szerepből szólsz le, azonnal devalválod. Így indul egy játszma...
Szóval a fenteik alapján neked is lenne még mit tanulni a játszmák nélküliségről! Úgyhogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!